Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Germania DEL (etapa 28)

ponturi hochei

Ponturi hochei Germania DEL: marti si miercuri vor avea loc meciurile rundei cu numarul 28 din prima liga de hochei din Germania, de unde am scos cate un pont pentru fiecare duel.

Este perioada hocheiului pe gheata, iar in Europa au loc meciuri din ligi puternice. Una dintre ele este DEL, prima competitie din Germania. Tinand cont de faptul ca se joaca la foc automat pana spre inceputul lunii martie, putem spune ca este abia jumatatea sezonului regulat.

Straubing Tigers vs Red Bull Munchen, marti, ora 20:30

Cele mai bune doua echipe din acest moment se vor duela. Munchen merge pe Eisstadion am Pulvertum, acolo unde o asteapta Straubing. Fiind trei puncte intre ele, lucrurile se pot echilibra, asta in conditiile in care Red Bull Munchen a avut mai bine de zece lungimi avans. Deja s-au intalnit de doua ori în editia 2019/20, de fiecare data echipa gazda s-a impus. Straubing a castigat cu 5-1 in octombrie, iar Munchen si-a respectat statutul de gazda si favorita, impunandu-se cu 3-1.

Gazdele sunt in forma, vin dupa cinci victorii consecutive, dar toate in fata unor echipe de pluton. Totodata, dupa ce a condus la multe puncte, Munchen este acum pusa in pozitia de a intra in derby-ul de clasament dupa patru infrangeri la rand. Aceasta instabilitate a echipei oaspete ma face sa cred ca gazdele au painea si cutitul de partea lor.

Marti, 17 decembrie

Miercuri, 18 decembrie

CITESTE SI

More in Hochei