Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Hameenlinna vs Tappara – Liiga

Ponturi hochei Hameenlinna vs Tappara: luni, de la ora 18:00, in “Ritari-Areena” se va juca Hameenlinna vs Tappara, un duel din playoff-ul Liiga. Este a sasea partida din semifinale, Hameenlinna conduce cu 3-2 la general.

Este la un pas de finala

Ultimele doua meciuri au fost foarte bine abordate de Hameenlinna, intorcand rezultatul in favoarea ei. A reusit sa castige cu 2-1 si 3-2, reusind sa fie la 60 de minute distanta de playoff. Acasa joaca bine, a demonstrat asta din nou, dar cel mai recent succes a venit jucand in deplasare. A castigat cu 3-2 contra Tapparei, dar norocul a fost de partea ei.

Nu putine echipe reusesc sa inscrie toate golurile jucand in superioritate. A fost cazul celor de la Hameenlinna, care au dat lovitura prin Nikkila, Tuulola si Laatikainen. Acestia au inscris in primele zece minute din meci, revenind si de la 0-1.

Cadere inexplicabila pentru Tappara

A inceput semifinala cu un succes interesant, s-a impus cu 1-0 acasa. Tot ea a fost cea care s-a impus si in meciul trei, iar scorul atunci era 2-1. Lucrurile au luat o intorsatura neasteptata si desi era favorita la calificare, acum este la un pas de eliminare. La finele unui meci in care agresivitatea a fost cuvantul de ordine, Tappara a pierdut.

O alta problema pe care urmeaza sa o aiba este cea de echipa vizitatoare. In ultimele doua intalniri, ambele in semifinale, a pierdut destul de usor. Pe langa acest lucru, marcheaza si foarte putin. In aceste doua infruntari in care a si pierdut, a dat cate un gol de fiecare data.

Hammenlinna vs Tappara este un joc in care totul este deschis. Stiu ca fiind un meci decisiv, jocul o sa fie la fel de inchis ca pana acum. Toate meciurile avute de ele in aceasta semifinala au adus cel mult cinci goluri. As spune ca fiind un meci ce ar putea sa o elimine pe Tappara, aceasta din urma nu o sa joace deloc riscant.

Ponturi hochei Hameenlinna vs Tappara: sub 4.5 goluri, cota 1.73 la NetBet

More in Hochei