Connect with us

Hochei

Ponturi hochei IFK Helsinski vs Karpat – Liiga

Ponturi hochei IFK Helsinski vs Karpat: luni, 15 aprilie, de la ora 18:30, in Helsinki Ice Hall se va disputa IFK Helsinki vs Karpat, meci din playoff-ul Liiga. Este partida cu numarul 6 din semifinale, Karpat conducand cu 3-2.

IFK joaca bine pe teren propriu

Daca Helsinki o poate bate pe Karpat, atunci cu siguranta o sa faca asta jucand pe terenul propriu. Tot acolo a reusit sa obtina noua victorii in ultimele zece meciuri. Tot acolo a reusit sa castige si cele doua infruntari pe care le-a disputat in semifinale, contra celor de la Karpat. A fost un 3-2 si 2-0, in partide in care a parut mereu ca este cu un pas inainte. Totodata, trebuie luata in considerare si posibilitatea ca aceasta sa piarda luni seara si sa fie eliminata. Cu toate astea, sunt sanse sa si cedeze, in sezonul regulat s-a intamplat asta.

  • Sunt doi jucatori ce par activi, canadianul Quincey si finlandezul Salminen sunt cei mai activi din acest playoff. amandoi si-au adus contributia la 13 dintre golurile echipei lor.

Karpat pare sa defileze spre al doilea titlu consecutiv

Campioana la finalul editiei trecute de Liiga, Karpat si-a propus din nou sa castige un alt titlu. Are toate sansele sa o faca, ea este la un singur meci de calificarea in finala. Conduce cu 3-2, jocul ei pare ca s-a imbunatatit. De altfel, a preluat conducerea dupa ce in meciul anterior jucat s-a impus cu 2-1. Heponiemi a marcat in superioritate, in minutul 2 al prelungirilor, asta dupa ce tot el a inscris primul gol al meciului.

  • Ville-Valtteri Leskinen si Jussi Jokinen sunt cei mai buni doi marcatori ai echipei, in acest playoff. Cu ajutorul lor, s-au inscris 19 goluri.

Daca ceva s-a intamplat constant in cele cinci meciuri din playoff, acela a fost numarul mic de goluri, o singura data s-au dat cinci goluri, in restul partidelor am avut cel mult patru. Pot spune ca fiind un meci ce s-ar putea dovedi decisiv, sa avem un deznodamant identic. IFK sa joace pragmatic, in timp ce Karpat sa stea in expectativa si sa incerce sa profite de eventualele greseli.

Ponturi hochei IFK Helsinski vs Karpat: sub 4.5 goluri, cota 1.71 la NetBet

More in Hochei