Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Jokerit vs Dynamo Moscova – KHL – 05.03.2019

Marti, 5 martie, de la ora 18:30, la Helsinki, in “Hartwall Arena” se va disputa Jokerit vs Dynamo Moscova, un joc al optimilor de finala din cadrul KHL.

Jokerit este una dintre echipele cele mai bune ale Conferintei de Vest, ea a terminat pe locul 4, cu 80 de puncte, dar putea sa faca mai mult daca nu o lasa mai moale pe final de sezon regulat. Totusi, a fost a doua in Divizia Bobrov, acolo St. Petersburg a fost singura echipa care a reusit sa o depaseasca, diferenta dintre ele fiind una vizibila, 23 de puncte. Din pacate pentru finlandezi socotelile de acasa nu s-au potrivit cu ce s-a vazut pe gheata si disputa de marti seara ar putea sa fie ultima a sezonului pentru ei, dat fiind faptul ca sunt condusi cu 3-1. Singura victorie a venit in deplasare si ea in urma prelungirilor, 2-2 fiind atunci scorul dupa cele trei perioade.

De partea cealalta, Dynamo Moscova isi permite sa abordeze mai degajata meciul de marti seara, pentru ca are avantajul de a conduce cu 3-1 si fiecare greseala pe care adversarul o face, ea o poate transforma in gol si automat sa fie ultimul meci. Se joaca dupa sistemul cel mai bun din sapte meciuri, dar a fost surprinzator de ofensiva si acest lucru a dat roade. In sezonul regulat s-a clasat pe locul 5 in Conferinta de Vest, cu 72 de puncte, insa desi a plecat cu sansa a doua in aceasta partida, dar a tinut sa contrazica acest lucru, reusind ca de fiecare data sa termine neinvinsa in timpul regulamentar, bifand trei victorii si o remiza. Esecul a venit la loteria norocului, in prelungiri.

Dynamo Moscova a fost echipa care a dat o replica mai buna in fata celor de la Jokerit, aceasta n-a mai pierdut in timpul regulamentar, in fata finlandezilor, de 15 dueluri. Avand in vedere situatia de fata, consider ca pragmatismul o sa fie cuvantul de ordin in ceea ce o priveste pe Jokerit si drept urmare nici numarul de goluri sa nu fie unul spectaculos.

Pronosticul nostru pentru Jokerit vs Dynamo Moscova: sub 5.5 goluri, cota 1.62 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei