Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Kometa Brno vs Olomuc – Extraliga – 08.01.2019

Marti, de la ora 19:00, pe “DRFG Arena” se va disputa meciul ponturi hochei Kometa Brno vs Olomuc, din cadrul etapei cu numarul 42 din Extraliga. Este un meci care se joaca in avans.

Kometa Brno este o echipa de la care asteptarile sunt peste masura, asta si pentru care titluri la activ si ne-a demonstrat ca se poate sa faca o figura frumoasa, cel putin in Extraliga, campionatul unde evolueaza. Forma echipei este una buna, cu toate ca a pierdut meciul avut la finalul saptamanii trecute, atunci cand a jucat tot acasa, contra celor de la Mountfield, insa, s-au jucat prelungiri, ceea ce inseamna ca norocul si-a spus si el cuvantul. Important este ca suma tuturor pariurilor o aduce pe locul 5, cu 54 de puncte, ceea ce, in momentul de fata , ii asigura calificarea in sferturile de finala ale playoff-ului Extraliga, cel mai sus obiectiv pe care poate sa-l atinga atunci cand se trage linie.

Olomuc tinde si mai sus decat se afla in prezent de fata, dar pentru a intra in primele sase echipe din Extraliga, are nevoie sa recupereze cele trei puncte diferenta, dat fiind faptul ca va aborda jocul de acum din postura ocupantei locului 7, cu 50 de puncte. Putea sa fie situata mult mai bine daca in etapa trecuta isi ducea pana la capat misiunea, dar desi a evoluat pe terenul propriu, nu a stiut sa gestioneze bine avantajul moral pe care il avea si a pierdut cu 0-3 disputa contra celor de la Sparta Praga. In acelasi timp, Olomuc este si prima echipa din Extraliga care se afla pe loc de playoff si are un golaveraj negativ, marcand cu sapte goluri mai putine decat numarulgolurilor primite.

Sunt deja la al patrulea meci direct din aecst sezon si echilibrul a fost la ordinea zilei de fiecare data, drept pentru care doua dintre aceste dueluri s-au incheiat la egalitate in timpul regulamentar, Kometa Brno fiind cea care s-a impus in prelungiri. As vrea sa cred ca este aceeasi echipa cu un joc ridicat, iar victoria sa apartina celor de la Kometa Brno, echipa care este si mai buna si are si un obiectiv mai inalt.

Pronostic hochei Kometa Brno vs Olomuc: gazdele castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.44 la NetBet

CITESTE SI

More in Hochei