Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Liberec vs Mlada Boleslav – Extraliga

Ponturi hochei Liberec vs Mlada Boleslav: duelul are loc in sferturile de finala ale playoff-ului Extraliga. Acolo urmeaza sa aiba loc meciul cu numarul 4 al celor doua echipe, Liberec fiind in avantaj, conduce cu 3-1.

Liberec este la un singur succes de calificarea in semifinale si totul pentru ca a avut parte de un parcurs foarte bun. De asemenea, Liberec a fost lider in sezonul regulat, cu 101 puncte, aspect care s-a vazut si in playoff.

S-a comportat foarte bine, a oferit o replica solida reusind sa castige trei din cele patru jocuri disputate in sferturi. Cel care a facut intr-adevar diferenta a fost cel din urma cu putine zile, cand a castigat cu 3-2. Birner si Filippi sunt cei mai buni marcatori ai echipei din aceasta faza a Extraliga, amandoi fiind parte decisiva la cate patru goluri.

Ponturi hochei Liberec vs Mlada Boleslav

Pentru Mlada Boleslav nu exista loc de esec, pentru ca un asemenea rezultat ar echivala cu eliminarea din competitie. E condusa cu 3-1 si se joaca cel mai bun din sapte meciuri. A reusit sa incheie pe locul 8 in sezonul regulat, acolo a acumulat 83 de puncte, la o singura victorie de primele sase locuri.

Pentru ca nu s-a clasat in primele sase dueluri, Mlada Boleslav a mai jucat un tur in playoff, aceasta reusind sa treaca cu 3-3 de Zlin. Ultimul meci si cel decisiv s-a jucat atunci pe terenul propriu, iar acest lucru s-a vazut, Mlada castigand atunci cu 4-1. Acesta este si motivul pentru care Vondrka este al treilea in topul celor mai buni marcatori fin acest playoff, cu trei goluri si tot atatea pase decisive.

Asa cum foarte bine s-a vazut lucrul asta si in cele patru meciuri directe de pana acum, Mlada si Liberec probabil ca vor trage foarte tare. Cu o usoara relaxare datorita celor doua meciuri avantaj, ma astept ca echipa gazda sa aiba de castigat, sa profite de fiecare oportunitate reala si sa obtina calificarea in semifinalele playoff-ului.

Ponturi hochei Liberec vs Mlada Boleslav: gazdele castiga, cota 1.44 la NetBet

More in Hochei