Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Hochei

Ponturi hochei Magnitogorsk vs Ufa – KHL – 05.03.2019

Marti, 5 martie, de la ora 16:00, pe “Arena Metallurg” din Magnitogorsk, are loc Magnitogorsk vs Ufa, al cincilea duel direct din optimile de finala ale play-off-ului KHL. Este egal, dupa patru meciuri este 2-2 la general.

Favorita in cel de-al cincilea meci al optimilor de finala din play-off-ul KHL, Magnitogorsk a fost echipa care a avut noroc in aceste dueluri, zic asta pentru ca in decursul celor cinci meciuri, ambele victorii ale ei au venit dupa ce a fost egal in timpul regulamentar. Partea buna este ca va juca pe teren propriu, acolo unde a lasat o impresie buna in sezonul regulat, ea terminand pe locul al treilea in Conferinta de Est, cu 84 de puncte, fiind a doua in Divizia Kharlamov, in spatele celor de al Ekaterinburg. In ultimele zece dueluri avute pe “Arena Metallurg”, aceasta a reusit sa se impuna in sapte randuri, sase dintre ele au fost victorii in sezonul regulat.

De partea cealalta, Ufa este considerata outsider al fazei acesteia, dar jocul a fost net superior fata de ce se asteptau casele de pariuri sa se intample. A reusit sa conduca cu 2-1, dar ambele victorii pe care le-a obtinut au venit categoric, 4-1 si 5-1 a arata tabela. Prezenta ei in play-off-ul KHL a venit dupa ce s-a clasat pe locul al saselea in Conferinta de Est, cu 72 de puncte. In Divizia Cernyshev a fost a treia, in spatele lui Omsk si Barys Astana, dar cred ca singura figura frumoasa a lasat-o in ceea ce priveste apararea. Ce e drept, in deplasare a fost total diferita ca prestatie, in ultimele sase dueluri s-a impus o singura data, chiar in fata lui Magnitogorsk.

Daca un lucru a iesit in evidenta in duelurile dintre ele, acela a fost ca Magnitogorsk a inscris cel mult doua goluri si in disputele in care s-a jucat la ea acasa am avut cel mult cinci goluri. Astfel, in momentul de fata merg pe un nou meci echilibrat, in care nu vor risca si zic asta pentru ca este al cincilea meci si aici se joaca dupa sistemul cel mai bun din sapte dueluri, deci ar putea sa fie penultimul.

Pronosticul nostru pentru Magnotogorsk vs Ufa: sub 5.5 goluri, cota 1.44 la Betano

CITESTE SI

More in Hochei