Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Mannheim vs Munchen – DEL

Ponturi hochei Mannheim vs Munchen: luni, 22 aprilie, de la ora 15:00, pe “SAP Arena” se va disputa meciul al treilea al finalei playoff-ului, Mannheim vs Munchen. Scorul in acest moment este 1-1.

Mannheim este favorita

Lider in sezonul regulat, Mannheim este favorita si in meciul al treilea al finalei. Conform Unitebet are o cota de 1.80 si are sanse bune de castig. Spun asta pentru ca am vazut-o destul de motivata, lucru dovedit in meciul de sambata. A reusit atunci sa dispuna cu 3-0, in meciul al doilea. Pot spune ca a controlat si prima intalnire, atunci a fost invinsa in prelungiri.

Totodata, Mannheim are avantajul de a juca din nou acasa. Acolo s-a descurcat foarte bine, avand sapte meciuri consecutive fara esec in timpul regulamentar. In tot acest timp a bifat doua victorii si doua remize, care, ulterior au fost infrangeri in prelungiri.

  • Canadianul Luke Adam este cel mai activ jucator din acest playoff. a inscris cinci goluri si a oferit opt pase de gol.

Munchen are nevoie de un joc impecabil

Finalista de Champions League, Munchen nu a mers tocmai solid in meciurile finalei. A avut noroc si s-a impus in prelungirile primului meci. Totusi, are jucatori pe care se poate baza, unul dintre ei este Voakes. Canadianul este cel mai activ din acest playoff, cu trei goluri si opt pase de gol.

Partea buna este ca acel joc castigat a venit tot in “SAP Arena”. acolo sunt patru intalniri directe de cand Mannheim nu a mai castigat in fata celor de la EHC.

In urma cu un an Mannheim se impunea acasa, cu 4-2, in fata lui Munchen. Astept de la ele sa ne ofere un meci intens, cu rasturnari de situatie si cel putin cinci goluri. Am vazut ca pun pret pe partea defensiva, dar ambele echipe au jucatori decisivi. Cel putin Manhheim are cinci jucatori in top 7 marcatori ai playoff-ului.

Ponturi hochei Mannheim vs Munchen: peste 4.5 goluri, cota 1.63 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei