Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Nashville Predators vs Dallas Stars – NHL

Ponturi hochei Nashville Predators vs Dallas Stars: duminica dimineata, de la ora 01:00, in “Bridgestone Arena” are loc meciul al doilea din optimile playoff-ului NHL. Se pleaca de la scorul de 1-0 dupa primul meci.

Predators, inceput timid de playoff

Asteptam mai mult de la o echipa precum Nashville, dar desi a condus cu 1-0 dupa prima perioada, a fost invinsa cu 3-2. Subban a reusit sa inscrie ultimul gol al meciului cu sapte luni inainte de final, dar a fost imposibil ca echipa sa mai revina. Totusi, echipa a stiut sa puna probleme, cu toate ca in cinci randuri a evoluat cu un om plus si putea mai mult.

Asteptari mare aveam si de la Pekka Rinne, dar portarul finlandez al lui Predators nu a avut ce face la golurile primite. Partea buna a fost ca pariul recomandat de catre noi a iesit, am prins o cota buna, de 1.58.

Dallas, un hop important in cursa pentru Stanley Cup

Echipa stelelor a inceput curajos playoff-ul NHL si a reusit sa revina de la 0-1, sa se impuna cu 3-2 la general. A fost un meci in care unul dintre goluri a venit in superioritate. Chiar primul gol, cel al lui Hesikanen, a fost inscris cand echipa era in powerplay. Totul s-a decis in ultimele 20 de minute, a fost atunci o perioada buna. In decurs de patru minute, Radulov si Zuccarella au inscris pentru Dallas Stars.

Portarul Bishop a fost integralist, el a evoluat toate cele 60 de minutem terminand cu un procentaj de 93.8%. A fost foarte bine ca s-a inceput cu dreptul, sa castigi in deplasare poate fi un lucru determinand in economia calificarii.

Trebuie sa spun ca din nou nu ma astept sa vedem un meci spectaculos. S-au tras unele concluzii dupa prima partida si cred ca acum vor incerca sa acopere greselile din defensiva. Totodata cred ca presiunea acum este pe Nashville, iar in conditiile astea, ea sa fie cea care dicteaza ritmul.

Astept ca ambii portari sa aiba procentaje peste 90%, Pekka Rinne sa isi intre-n forma si sa apere aproape tot.

Ponturi hochei Nashville Predators vs Dallas Stars: sub 5.5 goluri, cota 1.57 la Unibet

More in Hochei