Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Nashville Predators vs Dallas Stars – NHL

Ponturi hochei Nashville Predators vs Dallas Stars: joi dimineata, de la ora 04:30, pe gheata din “Bridgestone Arena” se va disputa Nashville Predators vs Dallas Stars.

Pekka Rinne, unul dintre cei mai buni portari

Nashville este in forma buna, a incheiat sezonul regulat cu un succes categoric, 5-2, acasa, contra lui Chicago Blackhawks. A fost a cincea victorie din ultimele sase dueluri, partide care a adus-o pe locul al treilea in Conferinta de Vest. In Divizia Centrala a fost pe primul loc, cu 100 de puncte, dar o singura lungime a stat intre ea si echipele de pe locurile 2 si 3.

  • Defensiva a fost una dintre cele mai bune, iar “vinovat” pentru asta este Pekka Rinne. Portarul finlandez a si fost intre cei mai buni trei jucatori din ultima etapa.

Apararea e de baza

Abia pe locul 6 in Conferinta de Vest, Dallas Stars a reusit sa acumuleze 93 de puncte, suficiente pentru a se clasa pe locul patru in Divizia Centrala. Nu cu asta a iesit in relief, ci prin faptul ca are o aparare solida, a incheiat cu 202 goluri. A avut cele mai putine goluri incasate in sezonul regulat, cele mai bune cifre le-a avut in meciurile de acasa.

Dallas Stars a avut si ea un jucator in “Three Stars-ul” saptamanii, pentru ca Alexander Radulov si-a facut si el loc.

  • Rusul Alexander Radulov si-a adus contributia in 72 dintre golurile echipei sale. A inscris de 29 de ori, iar in alte 43 de goluri a fost trecut pe foaie drept pasator decisiv.

Sezonul regulat ne-a adus meciuri in care am vazut cat sunt echilibrate. In cinci dueluri directe, 3-2 a fost scorul in favoarea lui Nasville, dar doua dintre victorii au venit dupa prelungiri. Nu cred ca s-au schimbat cu nimic lucrurile, ele raman echipe relativ echilibrate.

Un pariu inspirat cred ca este cel cu putine goluri. Trebuie sa luam in considerare cifrele, iar Predators si Dallas au fost echipele cu cele mai bune defensive din Conferinta de Vest, implicit Divizia Centrala.

Ponturi hochei Nashville Predators vs Dallas Stars: sub 5.5 goluri, cota 1.58 la Unibet

More in Hochei