Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs – NHL

Ponturi hochei Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs: duminica dimineata, de la ora 01:00, pe patinoarul din Canadian Tire Centre se va disputa Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs.

Ponturi hochei Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs

Ottawa Senators este pe ultimul loc in Conferinta de Est, aceasta fiind cu gandul la un nou succes in fata rivalei sale. A mai reusit sa o invinga pe Toronto, dar chiar si asa ramane codasa Conferintei, avand in vedere ca are 60 de puncte, cu sapte mai putine decat echipa aflata in fata ei. Are si cea mai slaba aparare, Ottawa a luat 283 de goluri pana in acest moment.

SENS nu sta bine nici acasa, in ultima partida a fost usor depasita de Florida Panthers, formatie in fata careia a pierdut cu 2-5. A ratat ocazia de a ajunge la trei victorii consecutive, lucru rar intalnit pentru Senators in acest sezon.

Pentru Toronto Maple Leafs este un moment tocmai bun sa-si arate suprematia, aceasta avand mare nevoie de toate punctele. In etapa trecuta a facut 4-4 cu Philadelphia Flyers, dar a pierdut la penalty-uri si astfel a ramas pe locul 4 in Est. Are 97 de puncte, cu trei mai putine decat Washington Capitals, echipa clasata in fata ei.

Un capitol la care a stat bine este numarul de goluri inscrise, o singura echipa a dat mai multe goluri decat Toronto Maple Leafs si aia este liderul Tampa Bay Lightning. De altfel, sunt jucatori aici ce pot face diferenta oricand si ma refer la candienii Marner si Tavares, amandoi au participat la 176 de goluri ale echipei lor, fie din postura de marcatori, fie de pasatori decisivi.

Inainte de un simplu meci din NHL, ponturi hochei Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs este un derby. Acesta este denumit “Battle of Ontario”, ambele facand parte din aceeasi regiune. De trei ori deja adversare, SENS conduce cu 2-1.

Singurul element comun avut de aceste infruntari a fost spectacolul, pentru ca in toate acestea s-au marcat cel putin opt goluri. Mergand pe acelasi fir, tind sa cred ca vor evolua suficient de spectaculos pentru a inscrie din nou cel putin sase goluri.

Ponturi hochei Ottawa Senators vs Toronto Maple Leafs: peste 5.5 goluri, cota 1.52 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei