Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Hochei

Ponturi hochei Pardubice vs Kometa Brno – Extraliga – 30.12.2018

Duminica, de la ora 18:00, in “CSOB Pojstovna” se disputa jocul ponturi hochei Pardubice vs Kometa Brno, poate cel mai interesant duel al etapei cu numarul 31.

Pardubice este o echipa de traditie in hocheiul pe gheata din Cehia, dar este din nou pe cale sa se lupte pentru evitarea retrogradarii, avand in vedere ca se afla pe ultimul loc, avand 24 de puncte, aproape de doua ori mai putine decat ocupanta ultimului loc ce o trimite in play-off. Totusi, incearca sa se descurce cum poate si in runda anterioara ne-a oferit un joc destul de solid, reusind sa castige cu 3-1 in fata celor de la Sparta Praga, castigand cu 3-1 pe terenul acestora. A fost abia a sasea vcitorie in timpul regulamentar din aceasta stagiune si prima dupa 13 infrangeri consecutive, meciuri in care spectacolul nu a lipsit deloc. Ce e drept, jucand acasa are o presiune in plus si trebuie sa reuseasca sa se impuna dupa noua infrangeri consecutive.

Kometa Brno este o echipa obisnuita cu performanta, a si cucerit titluri in Cehia, dar acum ceva se intampla si jocul nu mai ete la fel de solid ca in alte sezoane, insa, continua sa fie unde isi doreste, respectiv in primele sase locuri. SE afla pe treapta a cicea, cu 47 de puncte, dar este foarte aproape sa-si piarda locul ce o duce in sferturi, pentru ca diferenta dintre ea si urmatoarea echipa aflata sub aceasta linie este de o lungime. Ar fi putut sa fie si mai mare, dar Kometa Brno nu a stiut cum sa abordeze jocul contra Mladei Boleslav, jucat acasa, drept pentru care a pierdut cu 0-2, ambele goluri fiind marcate in conditii speciale, in superioritate, respectiv cu poarta goala.

Clar nu este un meci echilibrat, Pardubice a pierdut ultimele noua meciuri disputate pe terenul propriu si astept sa nu face deloc o figura frumoasa tocmai in meciul de sambata, cu atat mai mult, cu cat Kometa Brno isi doreste sa obtina totte punctele, fiind foarte importante pentru ea. Mizand pe acest lucru, inclin sa optez mai mult pe cel putin un meci nul scor in timpul regulamentar si norocul sa fie de parte celei mai bune echipe, respectiv Kometa Brno.

Pronostic ponturi hochei Pardubice vs Kometa Brno: oaspetii castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.50 la NetBet

CITESTE SI

More in Hochei