Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Philadelphia Flyers vs New York Rangers – NHL

Ponturi hochei Philadelphia Flyers vs New York Rangers este un duel programat sa aiba loc in cadrul NHL-ului si se disputa duminica, de la ora 19:30, in Wells Fargo Center.

Resemnarea este cuvantul care descrie evolutia din ultimul timp

Philadelphia Flyers ne dubleaza investitia in cazul unui succes. Este greu de spus daca poate face lucrul asta, ea venind acum dupa un esec. In etapa trecuta a fost facuta knock-down de Carolina Hurricanes, 2-5 fiind scorul acelui duel. Tot sezonul a fost unul slab si asta se vede prin pozitia pe care o ocupa in clasamentul Conferinta de Est.

Philly este a zecea in Est si a sasea in Divizia Metropolitana, avand 82 de puncte. La zece lungimi de playoff, probabil ca nu mai spera la atingerea obiectiv care pare imposibil.  Totusi, are cativa jucatori ce pot produce surpriza, unul dintre ei fiind atacantul canadian in varsta de 31 de ani, Claude Giroux.

  • Claude Giroud – 21 goluri, 59 pase de gol
  • Sean Couturier – 32 goluri, 42 pase de gol

Ponturi hochei Philadelphia Flyers vs New York Rangers

O umbra palida a echipei capabile de acum cativa ani

New York Rangers este pe locul 12 in Conferinta de Est, cu 73 de puncte. Este la 11 lungimi peste ultimul loc din aceasta conferinta. Totusi, constienta ca si-a ratat complet sezonl, ea fiind pe locul 7 in Divizia Metropolitana, a inceput sa joace degajat. S-a vazut asta in runda anteriora, reusind sa castige cu 4-2 meciul contra lui St. Louis Blues.

Evident, acasa a parut ca se mobilizeaza mai bine si asta o spun cifrele. New York Rangers pusa in deplasare face sa fie fara victorie in timpul regulamentar in ultimele noua asemenea dueluri. Din pacate pentru ea, sta intr-un singur jucator si acela sete atacantul suedez Mika Zibanejad.

  • Mika Zibanejad – 30 goluri, 41 pase de gol
  • Chris Kreider – 27 goluri, 23 pase de gol

Au fost adversare deja de trei ori in acest sezon, de fiecare data Philadelphia Flyers s-a impus. Unul dintre meciuri s-a jucat in 2019, Philly castigand cu 1-0, dar in Madison Square Garden. Probabil ca ambele se vor agata de faptul ca nu au ce pierde si astfel, vor juca detasat, cat sa ne aduca cinci reusite.

Ponturi hochei Philadelphia Flyers vs New York Rangers: peste 5.5 goluri, cota 1.74 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei