Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Hochei

Ponturi hochei Philadelphia Flyers vs Washington Capitals – NHL

ponturi hochei

Ponturi hochei Philadelphia Flyers vs Washington Capitals – NHL

Joi seara, de la ora 23:00, la Toronto, in Scotiabank Arena, Philly urmeaza sa ii tina piept lui Washington, intr-un meci din NHL. Este un duel al echipelor deja calificate in play-off-ul Stanley Cup din Conferinta de Est.

Philadelphia Flyers

Prima sa partida oficiala din ultimele cinci luni i-au adus satisfactii. A reusit sa treaca foarte usor de Boston Bruins, cu 4-1 la general. Philly a evoluat foarte bine inca de la prima partida de pregatire, cea pe care a castigat-o cu 3-2 in compania lui Penguins. Ulterior, si-a reglat tirul si in fata lui Boston nu a avut probleme, debutand cu dreptul.

Cu un meci mai putin, ocupa locul al doilea in aceasta grupa a Conferintei de Est, cu 2 puncte. In fata ei este Tampa Bay,  In schimb, cu un succes in acest duel isi asigura cel putin locul al doilea, ceea ce inseamna ca va beneficia de un adversar putin mai accesibil in faza optimilor Stanley Cup.

Washington Capitals

Bookmakerii o vad una dintre favoritele la castigarea Stanley Cup, dar ceea ce a aratat in meciul anterior nu arata lucrul acesta. Intr-adevar, a fost un joc pe care l-a pierdut dupa penalty-uri, dar a intampinat reale probleme.S-a trezit tarziu, spre sfarsitul reprezei a doua, cand adversarul conducea cu 2-0.

In contextul actual, evolueaza pentru a pune primele doua puncte in dreptul ei. Daca se intampla asa, va evolua pentru locul al doilea in ultimul meci din grupa, cel impotriva lui Boston Bruins. Ele se vor duela pe 9 august, atunci cand aflam ierarhia finala prin care ele vor intra in optimile Stanley Cup.

2020 le-a mai pus fata in fata de trei ori si de fiecare data Philadelphia a fost cu o clasa mai buna. Dovada ca, in ultimele doua jocuri s-a impus cu 12-4 la general. In ciuda a ceea ce s-a intamplat la inceputul anului, voi miza din nou pe goluri. Nu sunt genul de echipe care sa conserve rezultatul, au jucatori buni in liniile ofensive, dovada cifrele din sezonul regular.

Ponturi hochei Philadelphia Flyers vs Washington Capitals: peste 5,5 goluri, cota 1.65 la Fortuna

CITESTE SI

More in Hochei