Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Pittsburgh Penguins vs Carolina Hurricanes – NHL

Ponturi hochei Pittsburgh Penguins vs Carolina Hurricanes: duminica, de la miezul noptii, are loc duelul Pittsburgh Penguins vs Carolina Hurricanes. Meciul se joaca in PPG Paints-Arena.

Pittsburgh trage pentru o clasare cat mai buna in Conferinta de Est, acolo unde se afla pe locul 6, cu 95 de puncte. Sete pe locul al treilea si in Divizia Metropolitana, la patru lungimi in spatele lui New York Islanders, echipa de pe locul secund. Dupa trei victorii consecutive, in etapa trecuta a pierdut cu 1-3, tot acasa, contra lui Nashville Predators.

Penguins a pierdut ultimele trei meciuri avute acasa, in toate aceste dueluri a inscris cate un singur gol de fiecare data. Ce e drept, a fost invinsa in urma unor prestatii lamentabile, puse si pe faptul ca stie ca s-a calificat in playoff.  Are doi jucatori importanti datorita carora a reusit aceasta performanta, unul fiind canadian si altul american.

  • Sidney Crosby – 33 goluri, 61 pase de gol
  • Phil Kessel – 24 goluri, 54 pase de gol

Ponturi hochei Pittsburgh Penguins vs Carolina Hurricanes

Carolina Hurricanes este colega de clasament cu rivala ei, se afla pe locul 7 in Conferinta de Est, cu 93 de puncte. Are si +18 in dreptul golaverajului, tot doi jucatori au reusit sa traga echipa dupa ei in plan ofensiv. Cu o zi in urma a reusit sa obtina toate punctele dintr-un duel avut acasa. A invins-o cu 5-2 pe Philadelphia Flyers, dar este cunoscut jocul bun pe care il face acasa.

Este si ea calificata in playoff, asta pentru ca se afla pe locul al patrulea in Divizia Metropolitana, cu 11 puncte mai multe decat Phildelphia Flyers. Sunt doi jucatori finlandezi care au reusit sa iasa in relief cel mai mult in plan ofensiv.

  • Sebastian Aho – 30 goluri, 52 pase de gol
  • Teuvo Teravainen – 20 goluri, 52 pase de gol

O singura partida directa a avut loc intre ele in acest sezon, atunci a fost 4-0 pentru Carolina Hurricanes, tot pe PGG Paints Arena. Este un meci echilibrat, tocmai din acest motiv ma astept sa vedem tot un duel cu putine goluri.

In ultimele lor cinci intalniri directe, de fiecare data s-au dat cel mult cinci goluri.

Ponturi hochei Pittsburgh Penguins vs Carolina Hurricanes:  sub 5.5 goluri, cota 1.85 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei