Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Hochei

Ponturi hochei Plzen vs Trinec – Extraliga

Ponturi hochei Plzen vs Trinec: luni, 8 aprilie, de la ora 18:00, pe “Home Monitoring Arena” se joaca meciul al patrulea al semifinalelor playoff-ului Extraliga. Plzen vs Trinec pleaca de la scorul general de 2-1.

Plzen are multi jucatori ce pot face diferenta

Prestatie buna pentru Plzen in sezonul regulat, iar cu putina atentie putea sa incheie pe prima pozitie. Nu a fost asa si a terminat pe locul al treilea. Datorita acestei clasari, regulamentul spune ca participa direct din sferturile playoff-ului Extraliga. Acolo a avut mult de furca cu cei de la Olomuc., de care a reusit sa dispuna in meciul decisiv.

Nu s-a pus nici macar pentru o secunda problema sa aiba emotii contra celor de la Olomuc, (a sasea favorita). Mereu a fost echipa care a avut initiativa, scorul celor sapte intalniri fiind 8-1, 2-3, 2-3 si 3-2, 2-0, 1-4, 3-2.  Milan Gulas a iesit cel mai mult in relief, atacantul in varsta de 33 de ani a inscris cinci goluri in acest playoff si a oferit tot atatea pase de gol.

Trinec a reusit sa reduca din handicap

Plecata din start ca outsider, nu a reusit sa impresioneze in meciurile deja disputate. Pe de alta parte, joaca din nou in deplasare si aici a evoluat bine. In ultimele noua asemenea intalniri a fost invinsa o singura data, de Mlada Boleslav (4-0), dar de atunci s-au mai jucat doua intalniri. In sezonul regulat a fost pe locul al doilea, lucru care a contat.

Primele sase echipe din clasamentul sezonului regulat merg direct in sferturile playoff-ului Extraliga. A fost cazul si lui Trinec, care a dispus cu 4-0 de a saptea favorita, Vitkovice. Au fost dueluri in care mereu a avut initiativa Martin Ruzicka imparte primul loc al golgheterilor playoff-ului, are 10 actiuni decisive, jumatate fiind goluri si restul pase de gol.

Parea cel mai echilibrat meci din sferturile de finala, asta pentru ca au terminat sezonul regulat pe podium. Totusi, in primele doua meciuri am avut victorii ale celor de la Plzen, care s-au impus cu 4-1 si 3-2. Principala caracteristica a meciurilor jucate a fost numarul decent de goluri. Astfel, cum miza ete importanta, au jucatori ce stiu cum sa iasa in relief prin golurile inscrise si probabil ca vor bifa din nou cel putin cate o actiune finala.

Ponturi hochei Plzen vs Trinec: peste 4.5 goluri, cota 1.73 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei