Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Podolsk vs CSKA Moscova – KHL – 04.03.2019

Luni, de la ora 18:30, in “Vityaz Ice Palace” se va disputa Podolsk vs CSKA Moscova, o infruntare din optimile play-off-ului KHL. Se pleaca de la scorul de 3-0 la general, CSKA s-a impus relativ lejer in acele intalniri.

Podolsk a avut mare noroc ca a atins aceasta faza a competitiei pentru ca s-a clasat pe locul opt in Conferinta de Vest, cu 63 de puncte, unul mai mult decat Dinamo Riga, avand avantajul ca ambele au pierdut in ultimul loc al sezonului regulat. In Divizia Tarasov s-a clasat pe locul patru, cu 21 de puncte peste Dynamo Riga, principala ei urmaritoare. Ce e drept, a mai cochetat cu performanta, dar pana acum o singura data a mai participat in play-off, s-a intamplat in sezonul 2016/2017, atunci cand a fost invinsa cu 4-0 de catre SKA St. Petersburg, in sferturile de finala.

Obisnuita cu titlurile in campionatul intern, de cand a luat fiinta KHL-ul CSKA Moscova n-a reusit sa impresioneze suficient pentru a-si trece in cont vreun trofeu la nivelul asta. Partea buna este ca in sezonul trecut a incheiat pe locul al doilea, ea a pierdut cu 1-4 la general, fiind pentru a doua oara in decursul celor zece ani de participare in acest format. A ajuns in aceasta postura dupa ce s-a clasat pe primul loc in Conferinta de Vest, cu 106 puncte, tot lider a fost si in Divizia Tarasov, unde a avut 20 de puncte peste ocupanta locului secund. S-a mentinut acest nivel ridicat si in optimile de finala ale play-off-ului, reusind ca pana acum sa se impuna la cel putin doua goluri diferenta in fata lui Pololsk, iar daca se va impune si acum, se califica in sferturi.

Cu sanse bune de a lua pentru prima data trofeul Gagarin, cea mai inalta distinctie din KHL, CSKA Moscova isi doreste sa fie calificata in sferturile de finala dupa minimum de meciuri jucate. Pana acum s-a vazut determinarea jucatorilor cat si diferenta reala de valoare, ceea ce astept sa continue pe aceasta linie si pana la final sa vedem un nou succes si CSKA Moscova sa castige cu 4-0. In 2019 s-au intalnit de cinci ori, de fiecare data CSKA s-a impus, de patru ori in timpul regulat.

Pronosticul nostru pentru Podolsk vs CSKA Moscova: oaspetii castiga, cota 1.40 la NetBet

More in Hochei