Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei St. Louis Blues vs Vegas Golden Knights – NHL

ponturi hochei

Ponturi hochei St. Louis Blues vs Vegas Golden Knights – NHL

Hocheiul spectacol se muta de aceasta data in Conferinta de Vest, unde St. Louis Blues o va infrunta pe Vegas Golden Knights. Meciul are loc in Rogers Place Arena din Edmonton, acolo unde se vor disputa toate partidele din play-off-ul acestei Conferinte.

St. Louis Blues

Parca realuarea hocheiului de inalta clasa a luat-o prin surprindere si nu prea poate tine pasul cu adversarele sale. Daca in primul joc, cel impotriva lui Chicago Blackhawks as putea spune ca a avut o scuza, fiind meci amical, in cel de-al doilea nu mai are. Cu doar cateva zile in urma a evoluat impotriva lui Colorado Avalanche, intr-un joc foarte slab.

Prima repriza a avut norocul sa inscrie in singura perioada in care a evoluat in superioritate. Perron a facut lucrul acesta, Schenn si O Reilly au fost cei doi oameni care au contribuit la acel gol. Pana la final a avut mai multe puncte slabe speculate de cei de la Avalanche, iar meciul s-a incheiat 1-2 si a cazut pe 3 in grupa.

Vegas Golden Knights

Jucatorii de la Golden Knights s-au duelat in primul meci de la reluarea partidelor in NHL cu Arizona Coyotes. Mult spus s-au duelat, ci au facut antrenament pentru ca meciul a fost unul foarte usor pentru ei. S-a vazut asta datorita numarului de goluri inscrise, a actiunilor purtate si a victoriei cu 4-1.

A ramas o echipa ofensiva, aspect pe care a tinut sa il arate si in primul meci oficial. Pe 4 august a avut-o in fata ei pe Dallas Stars, echipa de care a trecut fara probleme, cu scorul de 5-3. Evolutia meciului  a fost diferita,dat fiind faptul ca a fost condusa cu 3-1 pana in minutul 10 al celei de-a treia reprize. In zece minute s-au inscris patru goluri care i-au adus primele puncte in grupa aceasta.

Ordinea in care vor intra in optimile play-off-ului este foarte importanta, motiv sa cred ca jocul acesta ne arata adevaratul lor potential. Daca se intampla lucrul acesta si vor juca precum au facut-o si in sezonul regular, nu trebuie sa ne temem ca nu se vor inscrie cel putin cinci goluri.

Ponturi hochei St. Louis Blues vs Vegas Golden Knights: peste 4,5 goluri, cota 1.50 la Fortuna

More in Hochei