Connect with us

Hochei

Ponturi hochei St. Louis Blues vs Vegas Golden Knights – NHL

ponturi hochei

Ponturi hochei St. Louis Blues vs Vegas Golden Knights – NHL

Hocheiul spectacol se muta de aceasta data in Conferinta de Vest, unde St. Louis Blues o va infrunta pe Vegas Golden Knights. Meciul are loc in Rogers Place Arena din Edmonton, acolo unde se vor disputa toate partidele din play-off-ul acestei Conferinte.

St. Louis Blues

Parca realuarea hocheiului de inalta clasa a luat-o prin surprindere si nu prea poate tine pasul cu adversarele sale. Daca in primul joc, cel impotriva lui Chicago Blackhawks as putea spune ca a avut o scuza, fiind meci amical, in cel de-al doilea nu mai are. Cu doar cateva zile in urma a evoluat impotriva lui Colorado Avalanche, intr-un joc foarte slab.

Prima repriza a avut norocul sa inscrie in singura perioada in care a evoluat in superioritate. Perron a facut lucrul acesta, Schenn si O Reilly au fost cei doi oameni care au contribuit la acel gol. Pana la final a avut mai multe puncte slabe speculate de cei de la Avalanche, iar meciul s-a incheiat 1-2 si a cazut pe 3 in grupa.

Vegas Golden Knights

Jucatorii de la Golden Knights s-au duelat in primul meci de la reluarea partidelor in NHL cu Arizona Coyotes. Mult spus s-au duelat, ci au facut antrenament pentru ca meciul a fost unul foarte usor pentru ei. S-a vazut asta datorita numarului de goluri inscrise, a actiunilor purtate si a victoriei cu 4-1.

A ramas o echipa ofensiva, aspect pe care a tinut sa il arate si in primul meci oficial. Pe 4 august a avut-o in fata ei pe Dallas Stars, echipa de care a trecut fara probleme, cu scorul de 5-3. Evolutia meciului  a fost diferita,dat fiind faptul ca a fost condusa cu 3-1 pana in minutul 10 al celei de-a treia reprize. In zece minute s-au inscris patru goluri care i-au adus primele puncte in grupa aceasta.

Ordinea in care vor intra in optimile play-off-ului este foarte importanta, motiv sa cred ca jocul acesta ne arata adevaratul lor potential. Daca se intampla lucrul acesta si vor juca precum au facut-o si in sezonul regular, nu trebuie sa ne temem ca nu se vor inscrie cel putin cinci goluri.

Ponturi hochei St. Louis Blues vs Vegas Golden Knights: peste 4,5 goluri, cota 1.50 la Fortuna

CITESTE SI

More in Hochei