Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Trinec vs Liberec – Extraliga

Ponturi hochei Trinec vs Liberec: Luni este al treilea joc al finalei playoff-ului Extraliga si de la ora 18:00, in “WERK Arena”, are loc Trinec vs Liberec.

Trinec este imprevizibila

Desi are o cota mai buna in acest meci al treilea, Trinec nu este o echipa sigura pe ea. S-a vazut si in aceasta finala, cat si in semifinale. Nu stie sa isi consolideze avantajul atunci cand il are. Dupa ce s-a impus in meciul 1, cu 2-1, aceasta a ratat ocazia de a inscrie primul gol si in meciul al doilea. A avut minute bune si doi jucatori in plus pe teren, dar fara vreun efect pe tabela.

Pe de alta parte, revenirea pe teren propriu poate sa fie un avantaj. Acolo a reusit sa se impuna in ultimele doua intalniri. A fost 3-2 si 5-1, in fata lui Plzen, adversarul din semifinale. Acolo a avut nevoie de meci decisiv, castigand intr-un final cu 4-3. Au fost si singurele trei dueluri pierdute in acest playoff, pentru ca in sferturi a trecut cu 4-0 de Viktkovice.

  • Martin Ruzicka este cel mai bun marcator al playoff-ului. Jucatorul lui Trinec a inscris de sase ori si a pasat decisiv in alte noua randuri.

Liberec e favorita la castigarea trofeului

Pe primul loc in sezonul regulat, Liberec nu si-a dezamagit fanii si a ajuns pana in finala playoff-ului. A avut meciuri usoare, castigate cu 4-1 in fata Mladei Boleslav si 4-2 cu cei de la Kometa Brno. Lucrurile par ca s-au stabilizat si pentru ea. Dupa un inceput timid de ultim act, cand a pierdut acasa, a reusit sa revina.

Dupa acel 3-1 din meciul al doilea, Liberec urmeaza sa joace de doua ori in deplasare. Este o postura care ii convine, pentru ca in ultimele patru asemenea jocuri a evitat esec. Nu a pierdut in timpul regulamentar, pentru ca a strans trei victorii si un egal. Ulterior, dupa prelungiri, Liberec a pierdut acel joc.

  • Michal Birner este cel mai activ jucator al echipei, in acest playoff. El a dat sase goluri si a pasat decisiv in alte cinci randuri.

Nu o sa fie un meci cuminte si spun asta pentru ca am urmarit frecventa jocurilor pe care le au. Au avut timp sa se cunoasca, luandu-si pulsul si aflandu-si punctele slabe. In urma duelulu de luni, asept un joc mai solid din partea si mai ofensiv, cu cel putin cinci goluri. Ultimele patru jocuri avute pe terenul lui Trinec, mereu s-au dat cel putin cinci goluri.

Ponturi hochei Trinec vs Liberec: peste 4.5 goluri, cota 1.66 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei