Connect with us

Hochei

Ponturi hochei Trinec vs Plzen – Extraliga

Ponturi hochei Trinec vs Plzen este meciul cu numarul sapte din semifinalele playoff-ului Extraliga, campionatul de hochei pe gheata al Cehiei. Este si meciul decisiv, 3-3 fiind scorul general.

Trinec are o ocazie foarte buna

Pentru Trinec este a doua partida pe care o disputa cu calificarea pe masa. Diferenta este ca acum trebuie sa existe o echipa are castiga si care merge mai departe. Aceasta a reusit sa castige trei meciuri la rand, doua dintre ele chiar la Plzen. Tot acolo a pierdut si in urma cu putine zile, atunci cand a cedat cu 1-3. A fost un meci in care incarcatura emotionala si-a spus cuvantul, existand noua eliminari de cate doua minute.

Singurul gol al acelui duel a venit din partea experimentatului Jiri Polansky. Totusi, cel mai activ jucator in acest playoff este Ruzicka Martin. Acesta a participat decisiv la 12 dintre golurile celor de la Trinec.

Norocul a fost de partea ei in meciul 6

Cand credeam ca totul s-a sfarsit pentru Plzen, dupa trei infrangeri consecutive a reusit sa castige. A fost victoria care a impins semifinala in meciul decisiv pentru ca se joaca cel mai bun din sapte meciuri. Acum este 3-3, dar dezavantajul ei este ca urmeaza ca disputa decisiva sa o aiba in deplasare. Pe de alta parte, doua din cele trei victorii obtinute in fata lui Trinec au venit chiar jucand acolo.

Spre norocul ei, are jucatori care stiu sa se faca remarcati. Gulas si Jan Kovar sunt cei mai buni, acestia fiind cei mai activi din acest playoff. primul a participat la 14 dintre golurile echipei sale, avand sase goluri si opt pase decisive. Al doilea a inscris trei goluri si a furnizat alte zece pase de gol.

Vreau sa cred ca vor continua sa evolueze la fel de spectaculos si in cele 60 de minute ce vor urma luni seara. Sunt doua echipe care au inscris foarte mult in playoff, astfel ca fiind si un meci cu incarcatura mare, sa se vada lucrul acesta. Cinci din cele sase meciuri directe disputate in semifinalele playoff-ului au adus cel putin cinci goluri.

Ponturi hochei Trinec vs Plzen: peste 4.5 goluri, cota 1.70 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei