Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Washington Capitals vs Boston Bruins – NHL

ponturi hochei

Ponturi hochei Washington Capitals vs Boston Bruins – NHL

Duminica seara, de la ora 19:00, Washington Capitals si Boston Bruins se intalnesc in cadrul Grupei Conferintei de Est.

Washington Capitals

Trei meciuri jucate de Capitals, dar in cele doua care au contat cu adevarat a fost mereu depasita. Tampa Bay Lightning si Philadelphia Flyers au fost prea bune pentru ea la momentul la care s-au intalnit. O spun cifrele, drept urmare a pierdut cu 2-3 in fata celor de la Lightning si ulterior, cu 1-3 in disputa cu Flyers.

Dupa doua intalniri jucate deja din aceasta grupa de stabilire a ordinii prin care vor intra in optimile Conferintei de Est, Washington este a 3-a. Se afla la borna 1, asta pentru ca a facut egal cu Tampa in timpul regulamentar.

Boston Bruins

De-a lungul sezonului regular s-a comportat precum o favorita la castigarea finalei Conferintei de Est. Totul pana la reluarea jocurilor si la faptul ca nu s-a acomodat deloc. In cele doua meciuri jucate si de catre ea, a fost invinsa in ambele manse . 1-4 a cedat impotriva lui Philadelphia Flyers si 2-3 cu Tampa Bay Lightning.

Pentru ca toate astea s-au intamplat inca din cele 60 de minute regulamentare, Bruins este pe ultimul loc in grupa. Are 0 puncte, iar un eventual succes o poate urca cel mult o pozitie, data find diferenta de patru puncte dintre ea si echipa care in acest moment se afla pe locul 4.

Este ultima lor ocazie sa arate ca evolutia de pana acum a fost pur intamplatoare. Valoarea lor este alta si nu m-ar mira sa le vad adversare in faze mai avansate. Oricum, isi cunosc punctele slabe, aspectul acesta imi da sperante ca avem un meci frumos, cu cel putin cinci goluri.

Ponturi hochei Washington Capitals vs Boston Bruins: peste 4,5 goluiri, cota 1.45 la Fortuna

More in Hochei