Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Washington Capitals vs Carolina Hurricanes – NHL

Ponturi hochei Washington Capitals vs Carolina Hurricanes: vineri este noapte alba pentru iubitorii de hochei din Romania. De la ora 02:30, in “Capital One Arena” se va disputa Washington Capitals vs Carolina Hurricanes. Este primul meci al lor din optimile playoff-ului NHL 2018/2019.

Capitals este detinatoarea en-titre a trofeului

Washington are de partea ei experienta din sezonul trecut, cand a cucerit Stanley Cup. Acum pare o echipa limitata, lucru care s-a vazut si in ultima etapa, cand a pierdut acasa. A fost 0-3 in disputa cu New York Islanders, dar poate a intervenit si relaxarea. A incheiat pe locul al treilea in Conferinta de Vest si pe primul loc in Divizia Metropolitana, cu 105 puncte.

Ofensiv a stat foarte bine, Washington a inscris 278 de goluri, avand al treilea atac din Est. Alexander Ovechkin este pericolul principal. Rusul, in varsta de 33 de ani, a dat pana acum 51 de goluri si a pasat decisiv la alte 38 dintre ele.

  • De cand este la Washington, Ovechkin a reusit sa inscrie 411 goluri si sa paseze decisiv la 298.

Ponturi hochei Washington Capitals vs Carolina Hurricanes

Hurricanes, o prezenta timida in meciurile directe

Carolina n-a stralucit cand a jucat contra celor de la Capitals, pentru ca de fiecare data a pierdut. In patru meciuri directe din sezonul regulat, in trei dintre ele a fost invinsa in timpul regulamentar.. Si acum este cotata cu sansa a doua, dar pare sa fie in revenire de forma. Hurricanes a incheiat sezonul regulat cu o victorie de moral, 4-3 la Philadelphia Flyers, fiind a patra victorie din ultimele cinci meciuri.

Ea a fost a saptea in Conferinta de Est si a 4-a in Divizia Metropolitana, cu 99 de puncte, departe de prima echipa care a incheiat sub aceeasta linie.

Asa cum e normal, Carolina Hurricanes are si ea un jucator de atac care a iesit in relief. Acum este vorba despre finlandezul Sebastian Aho.

  • La 21 de ani este pentru al treilea an cand imbraca tricoul acesteia si pare sa fie cel mai bun. A insris 30 de goluri si a pasat decisiv la alte 53.

Lucrurile intre ele cred ca s-au spus in sezonul regulat. Nu vad ce sa se schimba atat de mult cat sa vedem o Carolina diferita. Indiferent ca vor intra sau nu in prelungiri, nu cred ca Washington o sa piarda. Este echipa mai buna, motivata si plus de asta joaca acasa.  Cele doua meciuri directe disputate in Capital One Arena au fost castigate cu 3-1 si 4-1.

Ponturi hochei Washington Capitals vs Carolina Hurricanes: gazdele castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.66 la Unibet

CITESTE SI

More in Hochei