Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Ponturi hochei Winnipeg Jets vs St. Louis Blues – NHL

Ponturi hochei Winnipeg Jets vs St. Louis Blues: joi dimineata, de la ora 03:00, in “Bell MTS Place” are loc Winnipeg Jets vs St. Louis Blues. Este primul meci din optimile de finala ale playoff-ului NHL.

Jets, a pierdut ultimele trei meciuri de acasa

Stilul curajos practicat de Winnipeg Jets a adus-o pe aceasta in postura de a prinde playoff-ul. A terminat sezonul regulat cu o victorie de moral, 4-2, contra Arizonei Coyotes. Si datorita acestui rezultat, a terminat pe locul 4 in Conferinta de Vest si pe locul al doilea in Divizia Centrala, cu 99 de puncte. O lungime a stat intre ea si Nashvile Predators, in lupta pentru cucerirea Diviziei Centrale.

Winnipeg Jets este echipa cu cele mai multe goluri inscrise dintre cele sapte alaturi de care a luptat pentru un loc in fazele superioare. Americanul Blake Wheeler este omul de care se leaga cele mai multe goluri. A fost autor in 20 dintre cazuri, iar de 71 de ori a pasat decisiv, fiind foarte aproap de a egala cea mai buna performanta in tricoul lui Jets.

  • Bilant Winnipeg Jets in sezonul regulat: 47 victorii, 30 remize, 5 infrangeri – 99 puncte

Cifre bune pentru Blues

St. Louis Blues este una dintre cele mai constante echipe din finalul de sezon regulat. A terminat cu o victorie de moral, 3-2 contra celor de la Vancouver Canucks, cu merticul lui Jordan Binnington. Portarul canadian a aparat ambele lovituri de penalitate, dupa ce scorul la finalul prelungirilor a fost 2-2. A fost a patra victorie din ultimele cinci meciuri, trei dintre ele venind in prelungiri sau la penalty-uri.

Pe locul 5 in Conferinta de Vest, cu 99 de puncte, St. Louis Blues a fost a treia in Divizia Centrala. SI ea a oferit jocuri bune, reusind sa se califice in fazele superioare cu etape bune inainte de finalul sezonului regulat.

  • Bilant St. Louis in sezonul regulat: 45 victorii, 28 remiza, 9 infrangeri – 99 puncte

Sezonul regulat ne-a adus meciuri echilibrate, am avut parte de o remiza in timpul regulamentar, o victoriea lui Jets si una a celor de la St. Louis Blues. Din punct de vedere al scorului cred ca meciul din nou o sa fie unul strans. Jucandu-se la Winnipeg si fiind primul meci din aceasta faza, cifrele bune ale portarului lui St. Louis sa faca diferenta, iar la final sa avem un meci cu cel mult cinci goluri.

Ponturi hochei Winnipeg Jets vs St. Louis Blues: sub 5.5 goluri, cota 1.88 la Unibet

More in Hochei