Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Hochei

Pronosticuri hochei pe gheata St. Louis Blues vs Dallas Stars – NHL

ponturi hochei

Pronosticuri hochei pe gheata St. Louis Blues vs Dallas Stars – NHL

In Conferinta de Vest, de la ora 22:00, la Edmonton, St. Louis Blues si Dallas Stars se vor intrece pentru a afla ordinea prin care vor intra in optimile Stanley Cup.

St. Louis Blues

A inceput slab de tot meciurile oficiale si daca nu gaseste repede drumul spre succes, n-o vad bine nici in faza optimilor. Urmeaza sa joace acum al treilea meci din grupa si poate spala rusinea celor doua infrangeri suferite anterior. A cedat cu 1-2 in disputa cu Avalanche si in cel mai recent meci cu 4-5 in confruntarea pe care a avut-o cu Vegas Golden Knights.

Toate aceste rezultate o fac sa fie pe locul al treilea si asta datorita unui golaveraj putin mai slab, -3. Un eventual succes nu ii garanteaza nimic mai mult decat ramanerea pe locul al treilea, dar va acumula primele sale puncte.

Dallas Stars

De nerecunoscut de la reluarea meciurilor oficiale, Dallas a fost invinsa la pas in toate cele trei meciuri jucate. De fiecare data adversarii au fost la cel putin doua goluri diferenta, indiferent ca a fost meci amical sau oficial. In grupa le-a intalnit pe Vegas Golden Warrior si Colorado Avalanche, pierzand cu 3-5 si 0-4.

Mai mult decat atat, nivelul jocului sau a fost mult sub asteptari, dar daca ne uitam cu cateva zile in spate lucrul acesta ni se confirma. A pierdut lamentabil de fiecare data si sansele sa joace mai bune nu sunt deloc mari. Ceva se intampla la echipa asta e clar, s-a ajuns la noua infrangeri consecutive.

St. Louis i-a gasit mereu punctele slabe lui Dallas in acest sezon. A reusit sa castige cinci din cele sase intalniri oficiale, meciuri in care de cele mai multe ori a inscris cel putin de trei ori. Situatia celor de la Stars pare fara iesire si asta ma face sa nu merg pe mana lor.

Pronosticuri hochei pe gheata St. Louis Blues vs Dallas Stars: St. Louis Blues castiga inclusiv in prelungiri, cota 1.70 la Unibet

More in Hochei