Connect with us

Ponturi pariuri

Meciul zilei din fotbal 13.08.2020.

  • Meciul zilei din fotbal 13.08.2020

Salutare  pariorule. Ma bucur ca ai ajuns la articolul meu. Numele meu este Nicolae Vasile si voi incerca sa-ti argumentez cat pot de corect pronosticul meu de azi din Champions League.

  • Leipzig si Atl.Madrid  se  intalnesc la ora 22.00

    in Lisabona pe Estadio  Jose Alvalade intr-un meci contand pentru accederea in sferturile de finala Uefa Champions League.

     RB Leipzig

Nemtii joaca un sistem de joc 3-5-2 care se vrea a fi unul ofensiv, dar  de fapt este un 4-2-3-1 o idee mai defensiv, deoarece echipa face foarte bine si faza de aparare.Leipzig joaca un fotbal incisiv, direct pe poarta  placut ochiului. Majoritatea fazelor importante de atac vin din zona centrala .Trupa lui Julien Negelsmann in acest sezon de Champions League a incasat 14 cartonase galbene in 8 partide. Media de faulturi pe meci este de 13.4 .

 Atl.Madrid

Chiar daca joaca un 4-4-2 clasic , Simeone practica acelasi fotbal defensiv  in care se apara inclusiv cu cele 2 varfuri de atac.Drept urmare Alvaro Morata  in Europa are acelasi nr de cartonase galbene, 2 la numar ca cei doi caini de lupta de la centrul terenului.Cei mai duri jucatori din trupa lui Atl.Madrid sunt asa cum era de asteptat mijlocasii centrali Partey, Miguez  si mijlocasul din banda dreapta Angel Correa.In cele 8 partide europene din acest sezon, echipa din Madrid a primit in medie doar 1,35 cartonase galbene pe meci.O echipa agresiva dar care stie sa faca foarte bine faultul tactic , de aceea are un numar redus de galbene desi fauteaza in medie de 12.8 ori partida

    Arbitrul

Szymon Marciniak va fi la centrul terenului disera si are o medie de 3.25 cartonase galbene acordate in Liga Campionilor.Polonezul acorda de 31.75 ori pe partida fault in meciurile din aceasta competitie. Un arbitru care pare ca fluiera tot ce e neregulamentar dar acorda galbenul un pic mai greu.

Diseara cred ca va avea mult de munca, avand in vedere ca meciul cel mai probabil se va decide in lupta de la centru terenului.

 

 

Meciul zilei din fotbal 13.08.2020

Meciul zilei

 

 

Joaca la Superbet meciul zilei

More in Ponturi pariuri