Connect with us

Biletul zilei

Lyon vs. Bayern – pariuri speciale pe Uefa Champions League

Cote marite 888 pentru Lyon vs Bayern Munchen
Lyon vs. Bayern – pariuri speciale pe Uefa Champions League

Lyon vs. Bayern se întâlnesc astazi de la ora 22:00 pe stadionul Estadio Jose Alvalade, astfel ca am pregătit 6 pariuri speciale pe acest meci din semifinalele Uefa Champions League.

Campionii din Germania au un parcurs incredibil. Au 20 de victorii consecutive si joacă cel mai frumos fotbal la ora actuală fiind favoriți la câștigarea trofeului. Au trecut in semifinale cu scorul de 8-2 de Barcelona, iar in sferturi de Chelsea pe care i-a învins cu 3-0 în deplasare si 4-1 pe teren propriu.

De partea cealaltă, Lyon a ajuns în semifinale producând două surprize total neașteptate. În primul rând a trecut în optimi de Juventus grație golului marcat in deplasare, iar in semifinale a dat lovitura si cu Man. City pe care a invins-o cu scorul de 3-1.

Mergi pe mana favoritei Bayern Munchen sau crezi intr-o surpriza oferita de Lyon? Click aici pentru a profita de cotele mărite oferite de 888 Sport! 

Cote marite 888 pentru Lyon vs Bayern MunchenAmbele echipe ne-au oferit meciuri spectaculoase în Europa. Vrei sa mizezi pe goluri multe? Ai cotă 1.35 la Betano pentru minim 3 goluri în meci și cotă 1.78 pentru ca ambele echipe sa marcheze.

Principalul marcator al celor de la Bayern, Lewandoski a înscris in ultimele 6 meciuri oficiale, iar acest sezon de Liga Campionilor are 14 goluri marcate. Crezi ca va marca din nou? Betfair oferă o cotă de 2.50 ca atacantul polonez sa marcheze.

Tot în cadrul casei de Betfair vă propun și 6 pariuri speciale, pe care vă invit să le analizați si voi și sa alegeți inspirat.

1. Bayern înscrie minin 1 gol & Bayern are minin 5 cornere & Lyon are minin 2 cartonașe @ Cotă 1.57 ✅

2. Minin 3 goluri în meci & Minin 3 cartonașe & Minin 6 cornere @ Cotă 1.67 ✅

3. Bayern înscrie minin 2 goluri & Bayern are minin 5 cornere & Lyon are minin 2 cartonașe @ Cotă 1.91 ✅

4. Bayern câștigă & Bayern prima la 5 cornere & Minim 3 goluri în meci @ Cotă 2.00 ✅

5. Minin 3 goluri in meci & Minin 4 cartonașe & Minin 6 cornere @ Cotă 2.10 ❌

6. Bayern câștigă & Bayern are cele mai multe cornere & Lyon are cele mai multe cartonașe @ Cotă 2.40 ✅

Vrei sa pariezi la Betfair si nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și beneficiezi de cota 35.00 pe victoria celor de la Bayern!

Cota marita pentru Bayern Munchen

CITESTE SI

More in Biletul zilei