Connect with us

Meciul zilei

Meci imens pentru handbalul romanesc : Sporting – Dinamo – 22.02.2020

ponturi handbal

Dubla sezonului pentru Dinamo București incepe azi, la Lisabona, acolo unde Sporting da piept cu Dinamo într-un duel foarte, foarte echilibrat.

Astfel, in Pavilhão João Rocha, ” dulăii ” bucureșteni vor incerca sa facă un nou meci mare.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în sezonul trecut, in aceeași fază a competiției, atunci când bucureștenii făceau un meci mare la Lisabona și pierdeau la un singur gol diferență.

Împinși la retur de o sala fantastica, de un suport extraordinar din tribune, Dinamo avea să conducă la 3 goluri în repriza a doua și șansele pentru un duel cu Veszprem erau tot mai mari.

Niste greșeli copilărești aveau și o precipitare inexplicabilă aveau să aducă o victorie a lui Sporting pe final de meci, la un gol diferență.

Spre deosebire de sezonul trecut, Dinamo este NEÎNVINSĂ in acest sezon handbalistic de Champions League și vrea să rămână așa și după acest meci.

Câinii invadează Lisabona !


Sursa foto : PCH Dinamo Facebook

Una din peluze va fi plină de câinii din toată Europa, aproximativ 400 de fani ai dinamoviștilor vor fi la meci.

Câinii sunt mai puternici decat în sezonul trecut, lucru pe care l-a remarcat și romanul nostru de la Sporting, Vali Ghionea.

Într-o declarație preluată de pe gsp.ro, Valentin declara : ” “Am urmărit Dinamo. Echipa mi se pare mult mai puternică decât în sezonul trecut. Și-au adus jucători de valoare și joacă foarte bine. Dinamo e o echipă închegată acum, pentru mine nu e nicio surpriză că s-a calificat fără înfrângere în barajul pentru optimile Ligii! “.

Micile detalii vor face diferența.

Cu o sala in care suportul gazdelor nu va fi atât de considerabil , având în vedere suportul de care vor avea parte câinii la acest meci, cu un Dinamo în super forma în Europa, nu cred că se vor face de ras în aceasta deplasare.

FORTUNA ne ofera cea mai mare cota de pe piata pentru acest meci. CLICK AICI sa iti faci cont si sa profiti de aceasta SUPER COTA !

TOTUSI, NU UITA, PARIAZA RESPONSABIL, NICIODATA MAI MULT DECAT ITI PERMITI SA PIERZI !

CITESTE SI

More in Meciul zilei