Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Meciul zilei din baschet : Infern la Cluj-Napoca – 05.02.2020

ponturi baschet

Meci decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale Fiba Europe Cup, acolo unde U BT Cluj primește vizita celor de la Ness Ziona.

Cine?
U BT Cluj – Ironi Ness Ziona

Când?
05.02.2020, 18:30

Televizat?
Da, DigiSport 3.

Iată-ne in fata ultimului examen pe care elevii lui Mihai Silvasan îl au pentru a trece mai departe în Europa.

Am folosit foarte corect sintagma ” elevii ” pentru că am impresia că am un deja vu in ceea ce privesc ” studenții ” din Cluj la baschet.


Sursa foto : u-bt.ro

Jocul Universității din primele etape ( campionat plus Europa ) a fost o poezie în mișcare. Efectiv le intra totul, totul era bine.

Odată cu aducerea lui Vujosevic, am considerat că Mihai Silvasan va începe să ia notițe de la acesta. Timpul trece, Mihai incepe din nou să tipe la jucători, aceștia își pierd din încredere.

Ce poate sa insemne asta?

Cu tot respectul pentru Mihai Silvasan JUCATORUL, un baschetbalist imens pentru campionatul României, banca celor de la U BT, in aceste condiții, e prea mare pentru el.

E imposibil ca Richard și Johnson sa uite baschetul peste noapte.

Sursa foto : Stiri de Cluj

Uta are un potențial enorm, mi se pare un nou caz Olah.

De fapt, multi care au venit sub conducerea lui Silvasan, s-au stins și apoi la alte cluburi au dat randament foarte mare.

Singurul care nu pare afectat e Planinic, același stil robotic care cred că i-a adus și succesul din Euroliga. Scurt pe doi, nu prea îl bagă în seamă pe Silvasan.

Universitatea l-a înregimentat pe LJ Peak și acesta poate debuta în aceasta seară.

Vorbim de un jucător bun, statistici bune in Lega A, sunt convins că va avea cifre bune la început și aici. Pe termen lung, însă..

Israelienii vin aici să câștige la o diferență de minim 4 puncte pentru a se califica.

Nu trec printr-o formă foarte bună și acest meci poate fi o șansă buna să își revină.

Nu va fi ușor, in ” Horia Demian ” foarte puține echipe pot câștiga, e o atmosferă super încinsa și încărcată de istorie.

JP Tokoto este ultimul transfer al israelienilor, vine de la Burgos, din ACB, anul trecut a fost MVP-ul ASG-ului din Israel, un jucător fabulos.

De altfel, individual, echipa din Israel este peste, cu Tokoto, Cook, Hollowell, Fisher, Gutt. Au o rotație lungă și asta se poate vedea in momente cheie.

Aleg sa mizez pe punctele israelienilor. Având în vedere că au nevoie de victorie la minim 4 diferență, pe final, in funcție de scor, daca sunt abia pe la 70 de puncte, cei de la Ironi pot marca multe aruncări din libere.

Nu m-ar mira sa vedem un joc la libere pe final de meci, un joc de șah și cine va fi mai inspirat să câștige.

Pasul 2/7, miza de inceput : 10 % banca lunara, sistem all in cu acei 10 %.

Poti juca aceasta recomandare la Betano, acolo unde poti incasa un BONUS de 500 RON la prima depunere!


CITESTE SI

More in Baschet