Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Meciul zilei din Bundesliga – Schalke nu are meci usor – 08.02.2020

ponturi germania

Veltins Arena din Gelsenkirchen este gazda meciului zilei din Bundesliga, acolo unde Schalke si Paderborn se intalnesc intr-un meci in care ambele cauta victoria.


Sursa foto : wikipedia

Schalke 04

Locul 6 in campionat dupa 20 de meciuri cu 34 de puncte. Este pe loc de Europa League dar tintesc locul 4 ocupat de Gladbach care are 39 de puncte, la fel ca si Dortmund, ocupanta locului 3.

Nu se afla intr-o forma foarte buna, a strans 6 puncte in ultimele 5 meciuri.

Desi va juca pe teren propriu, cred ca va juca acel joc binecunoscut de contraatac pe care l-a pus de atatea ori in schema.

Paderborn

Sursa foto : Pundit

Ultimul loc in Bundesliga, 15 puncte dupa 20 de meciuri. Totusi, la fel ca si Schalke, a adunat 6 puncte in ultimele 5 meciuri.

Interesant este ca per total, in timpul meciului, oaspetii de astazi isi creaza mai multe sanse de a marca 17 vs 15 ale lui Schalke.

Un aspect foarte important de mentionat, de asemenea, este faptul ca Padeborn este cea mai periculoasa echipa atunci cand vine vorba de suturile de la distanta.

Totusi, nu au ajuns pe ultimul loc doar asa. Erorile individuale i-au facut pe acestia sa ajunga acolo.

In ceea ce priveste meciul de astazi, Schalke nu concepe sa nu castige in timp ce Paderborn cauta sa isi continue forma buna si vine aici cu un moral excelent, nu au ce pierde.

Cred ca ambele vor marca pentru o cota de 1.60 la Betano.Tot la Betano poti incasa un BONUS de 500 RON la prima depunere, vezi aici detalii !

CITESTE SI

More in Fotbal