Connect with us

Baschet

Meciul zilei din Euroliga : Olympiacos – Panathinaikos – 03.03.2020

Sursa foto : Eurohoops

Peace and Friendship Stadium este gazda celui mai intens meci de baschet al zilei, acolo unde Olympiacos primeste vizita lui Panathinaikos.

Dupa ce Olympiacos a fost exclusa din campionatul grec ca urmare a neprezentarilor de anul trecut dintr-un protest al acestora impotriva arbitrajului, performanta a scazut.

Intr-un fel sau altul acest lucru vine pe buna dreptate. Atata timp cat tu joci doar Euroliga si nu ai si acele meciuri in campionat, e greu sa pastrezi acelasi ritm.

Ultimul meci direct a fost un adevarat thriller, ambele echipe puteau sa castige insa performanta fabuloasa a lui Rice, 41 de puncte, avea sa aduca victoria ” verzilor ” , 99-93.

PAO este peste Oly din punct de vedere valoric insa, in acest meci, in deplasare, in fata unui public fierbinte, lucrurile se echilibreaza considerabil.

M-am uitat peste oferta celor de la Betano si am putut vedea un aspect interesant, o cota foarte buna pentru un asemenea duel. Vorbim de un fault antisportiv in meci la o cota de 1.50.

Ce este faultul antisportiv si de ce ar fi sanse mari ca aceasta recomandare sa iasa?

Spre deosebire de acum doi ani, cand faultul antisportiv era mult mai greu de acordat, de ceva timp, acesta se acorda in mai multe situatii si putem vedea aproape fiecare meci mai incarcat cu cel putin un asemenea fault.

In general, acest tip de fault se acorda atunci cand nu cauti mingea.

Spre exemplu, daca scapi pe contraatac si jucatorul x il faulteaza pe jucatorul y doar cu intentia de a-l stopa, fara sa atace mingea, doar integritatea adversarului, se acorda fault antisportiv.

Daca sub panou este un fault mai dur, in zona capului, fara intentia de a bloca mingea, din nou, fault antisportiv.

Regulile sunt mult mai permisive pentru acordarea acestui fault in ultimii ani. Rar imi amintesc partida din Euroliga cu incarcatura fara un astfel de fault.

De multe ori se acorda pentru a evita eventualele contacte dure mai apoi.

Si cred ca brigada compusa din Hierrezuelo, Petek si Nikolic vrea sa tina lucrurile sub control, deci, faultul antisportiv aici pare o optiune destul de buna.

Poti paria aceasta recomandare la Betano, acolo unde poti incasa un BONUS de pana la 500 RON la prima ta depunere!

CITESTE SI

More in Baschet