Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 15.08.2020.

 

Meciul zilei din fotbal 15.08.2020.

   Salut pariorule. Ma bucur  si iti multumesc in acelasi timp ca ai ajuns din nou la articolul meu, iar azi voi incerca din nou sa scot in evidenta cele mai importante detalii din meciul zilei.Manchester City si Olymipque Lyon se intalnesc diseara de la ora 22.00 pe Estadio Jose Alvalade in sferturile de finala Champions League.Calificarea se va decide intr-o singura partida asa cum ne-am obisnuit, asadar in cazul unui meci egal avem prelungiri.

ASTEPTAM UN SPECTACOL TOTAL

DE LA MECIUL ZILEI

Manchester City

Cetatenii par in mare forma si  pentru prima oara echipa arata intr-adevar ca  una cu pretentii la castigarea cele mai importante competitii sportive inter-cluburi.Cifrele ne arata ca Pep Guardiola a mai renuntat la posesia excesiva in schimbul unui joc mai direct si evident cu mai multe faze de poarta.City in aceasta competitie se claseaza pe locul 3  cand vine vorba de goluri marcate cu un total de 20.In 8 partide si-a creeat 129 de ocazii de a inscrie, fiind pe locul 5 in acest top.La capitolul suturi pe spatiul portii  este a doua cea mai buna echipa din Champions League, dupa Bayern cu un  total de 57 de lovituri, ceea ce inseamna 8.75  suturi cadrate pe meci.Hai sa vedem si pozitile din care Manchester City incearca poarta. Din careul mic a tras 10 % din suturi,58% au venit din ultimii 18 metri, iar in 32% din situatii echipa a incercat poarta din afara careului mare.

Lyon

Formatia franceza a reusit sa se califice in dauna lui Juventus dupa 2 meciuri excelente in care contra-atacul a mers perfect.Echipa lui R.Garcia joaca in general un sistem 3-5-2  curajos deoarece extremele sale fac foarte bine fazele de atac si aparare. Cred totusi ca va miza pe un  4-3-3 in unele momente de joc deoarece va fi extrem de greu sa opreasca tavalugul advers.Lyon joaca foarte mult in benzi si nu cred ca e pregatita pentru o partida contra lui City care contruieste destul de mult in zona centrala.

Mijlocasii centrali Aouar, Caqueret alaturi de inchizatorul Bruno sau colegii din aparare nu cred ca vor reusi sa opreasca incercarile de finalizare ale lui Manchester City.

 

 

Joaca meciul zilei la superbet


CITESTE SI

More in Meciul zilei