Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis – 09.09.2020

Meciul zilei din tenis – 09.09.2020

Meciul zilei din tenis – 09.09.2020 se bazeaza pe o confruntare de la turneul ATP de tip Challenger, Aix en Provence, turneu organizat pe zgura.  Sezonul european de zgura a inceput, avem parte de multe turnee atat ATP cat si WTA care se joaca in aceasta perioada pe cea mai lenta suprafata. 

Partida dintre Antoine Hoange si Quentin Halys din Franta va incepe la ora 15:00. Este a doua confruntare dintre cei doi, Halys se impunea in luna Iulie a acestui an pe hard, in minimum de seturi.  

PRIMESTE 50 RON FARA DEPUNERE LA BETANO !

Antoine Hoang :

  • Aflat pe locul 128 in acest moment, Hoang nu a reusit sa intre in prima suta mondiala pana in acest moment. Este un jucator fara rezultate in cariera pana in acest moment, a reusit sa castige doar un turneu de tip Challenger.
  • Cele mai multe victorii le are pe suprafata dura, acolo a aratat ca se simte cel mai bine pana in acest moment. Pe zgura, acesta a evoluat destul de putin, doar 9 partide sezonul trecut si 7 pana in acest moment.
  • A trecut in runda precedenta greu de americanul Klahn, in trei seturi. Pana la acea partida acesta avea 3 infrangeri pe linie, doua dintre ele impotriva unor adversari mult mai slabi decat el.

Quenting Halys:

  • De cealalta parte, Halys, se afla pe locul 197 ATP. Jocul acestuia din ultima vreme arata destul de bine, marea sa problema fiind inconstanta.
  • La fel ca adversarul sau de astazi, acesta evolueaza mai multe pe hard, avand insa mai multe turnee castigate decat Hoang. Francezul a castigat 3 turnee de tip Challenger si 3 ITF pana in acest moment, doua dintre ele fiind pe zgura.
  • A trecut in turul precedent de Popyrin, in minimum de seturi, partida in care a pornit clar cu sansa a doua si in care a facut un joc foarte bun. Serviciul francezului a functionat foarte bine, reusind sa nu il piarda deloc.

 

Pentru aceasta confruntare, destul de echilibrata, ma bazez pe jocul si forma buna aratata de Halys din ultima perioada. Acesta a disputat mai multe partide in ultima perioada si a reusit sa lege cateva victorii. De cealalta parte, Hoang nu trece prin cea mai buna forma, a disputat turnee doar pe zgura in ultima luna, reusind 3 victorii si 3 infrangeri. Cred ca astazi Halys va avea o sansa mare in a castiga meciul daca va face acelasi joc pe care l-a facut cu Popryin ieri. Am ales insa pronosticul mai safe, Halys castiga minim un set.

PONTURI TENIS 09.09.2020

Meciul zilei la BETANO

 

 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei