Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din tenis – 19.09.2020

Meciul zilei din tenis – 19.09.2020

Salutare prieteni ! Ne „antrenam” in continuare pentru Roland Garros cu turneul de la Roma. Meciul zilei din tenis – 19.09.2020 se bazeaza pe confruntarea dintre Elise Mertens si Karolina Pliskova. Ieri am reusit sa inverzim meciul zilei, Svitolina s-a impus in minimum de seturi. 

 

Sambata de la ora 20:00 in cadrul sferturilor de finala a turneului WTA de la Roma, are loc partida dintre Elise Mertens si Karolina Pliskova. In precedenta confruntare, Pliskova s-a impus in minimum de seturi, 2-0 pe iarba de la Eastbourne.

Meciul zilei din fotbal – 19.09.2020 !

Elise Mertens:

Belgianca in varsta de 24 de ani face un sezon bun pe zgura, jucand finala impotriva Simonei Halep la Praga, inainte de turneele de la New York. A disputat trei partide pana in acest moment la Roma, reusind sa treaca in minimum de seturi de Hsieh, Linette si Kovinic. In urma victoriei cu Kovinic, belgianca a devenit jucatoarea cu cele mai multe victorii din circuitul WTA, 26. In toate partidele de la Roma, Mertens a reusit sa castige 71% din puncte cu primul serviciu, aceasta avand un serviciu destul de eficient cand reuseste sa-l plaseze in teren.

Karolina Pliskova:

De cealalta parte, jucatoarea din Cehia este campioana din 2019 de la Foro Italico. Aceasta are o multime de puncte de aparat, drept dovada ca nu a facut pasi gresiti pana in acest moment. A trecut de Strycova si Blinkova in minimum de seturi, cedandu-si serviciul doar de 3 ori in cele doua partide. Serviciul este principala arma a jucatoarei din Cehia, aceasta reusind sa profite de el datorita inaltimii chiar si pe zgura, suprafata cea mai lenta din circuit. Chiar daca nu produce multi asi pe zgura, prima minge a acesteia este foarte puternica si greu de returnat.

 

Pentru aceasta partida am ales sa mizez pe jucatoarea care pleaca cu prima sansa in aceasta partida. Mai exact, ma bazez pe pronosticul: Pliskova nu pierde la mai mult de 3 game-uri diferenta. Desi porneste favorita, Pliskova poate avea probleme in cazul in care serviciul acesteia nu functioneaza. Este o jucatoare care se deplaseaza destul de greu pe teren din cauza inaltimii, Mertens avand destule arme prin care sa profite de acest lucru. Ambele sunt jucatoare care au probleme cu concentrarea si moralul in timpul partidelor, din acest motiv am ales varianta mai safe. Vad o partida destul de echilibrata, chiar daca Pliskova e campioana din 2019 de la Roma, belgianca face un sezon bun pana in acest moment, jucand finala la Praga, semifinale la Cincinnati, sferturi la US Open.

 

 

 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei