Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

MLB

Mlb revine in Epoca Covid-19.Meciul zilei 24.07.2020

m Meciul Zilei 24.07.2020

Sursa Foto:Espn.com

Washington  primeste vizita celor de la Yankees astazi, in prima etapa din Mlb.

  • În tabăra celor de la Washington Nationals, am văzut două plecări majore înainte de începutul sezonului 2020. Anthony Rendon s-a mutat la Los Angeles, în timp ce Ryan Zimmerman și Joe Ross au decis să renunțe la sezon invocând motivele de îngrijorare COVID-19, lipsuri foarte importante fratilor si jucatori care plin plecarea lor vor slabi echipa.
  • Yankees sunt considerați ca întotdeauna una dintre principalii candidați la titlul din seria mondială. În acest sezon, când există doar 60 de partide pentru fiecare echipă de jucat, șansele lor par și mai bune.
  • Sezonul 2019 nu a fost cel mai bun pentru ei, dar cert este că s-au descurcat foarte bine în sezonul regulat, câștigând Liga Americană de Est. Aproape aceeași listă de jucători care au câștigat diviziunea este încă în lot, cu un plus important – Gerrit Cole, un plus foarte important fratilor.
  • Gerrit a semnat pentru Yankees de la Houston Astros, un contract de nouă ani pentru 324 de milioane de dolari. Această tranzacție a înregistrat recordul pentru cel mai mare contract semnat de un pitcher din istoria MLB.

 

  • Ma astept la un meci dominat de Yankees, un meci in care Gerrit Cole sa si demonstreze valoarea si impreuna cu colegii lui din echipa sa castige acest prim meci si sa inceapa cu dreptul noua competitie MLB in epoca Covid.

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

 

 

 

 

 

 

CITESTE SI

More in MLB