Connect with us

Nations League

Ponturi Bulgaria vs Gibraltar – Nations League

Ponturi Bulgaria vs Gibraltar

Ponturi Bulgaria vs Gibraltar – Nations League

Runda cu numarul 5 din Nations League ne propune duelul dintre Bulgaria si Gibraltar. Intalnirea va avea loc vineri, 23 septembrie 2022, incepand cu ora 21:45, si va avea loc pe „Huvephharma Arena” din Razgrad.

Asa cum era de asteptat, vecina noastra de la Sud de Dunare porneste ca mare favorita astazi, iar casele de pariuri online le ofera gazdelor doar 1.10 la victorie. In schimb, avem o alternativa buna la goluri, 1.98 la „peste 3.5”.

Prezentare cote Betano – Bulgaria vs Gibraltar

Ponturi Bulgaria vs Gibraltar

Bulgaria

Dupa rezultatele negative din primele doua meciuri, Yasen Petrov a fost demis, iar pentru ultimele doua jocuri pe banca a stat Georgi Ivanov. Gazdele abordeaza aceasta partida cu un nou selectioner pe baca. Este vorba de sarbul Mladen Kristajic care a fost instalat la carma nationalei pe 21 iulie. Acesta nu se afla pentru prima oara in aceasta postura. S-a mai aflat si pe banca Serbiei intre 2017 si 2019.

Situatia lor din grupa nu este foarte stralucita. Au acumulat doar 3 puncte ca urmare a 3 rezultate de egalitate. Singurul esec a venit intr-un usturator 2-5 pe teren propriu contra liderului Georgia. In celalalt meci disputat acasa, au facut 1-1 cu Macedonia de Nord.

Nu au mai reusit sa castige un meci de pe 12 octombrie 2021. Atunci izbuteau un triumf cu 2-1, la Sofia, contra Irlandei de Nord. De la acea victorie au adunat 8 jocuri fara victorie din care au bifat 4 remize si au pierdut de tot atatea ori.

Echipa probabila: Vutsov; Turitsov, Galabov, Hristov, Nedyalkov; Gruev, Karabelyov; Despodov, Stefanov, Rusov; Michev

Gibraltar

Micuta nationala pregatita de Julio Cesar Ribas, a profitat de situatia tensionata din tabara bulgarilor in mansa tur, si au scos un 1-1. Este singurul punct acumulat in cele 4 jocuri, iar golaverajul lor este unul negativ, -10, avand doar un singur gol marcat si 11 incasate.

In ultimul joc s-au deplasat la Skopje, acolo unde au cedat fara drept de apel, scor 4-0. Au facut o prima repriza extrem de modesta, atunci cand au si incasat cele 4 goluri. Acelasi rezultat l-au inregistrat si pe terenul Georgiei.

Echipa probabila: Banda; Jolley, Annesley, Lopes, Chipolina, Olivero; Valarino, Torrilla, Britto; Walker; Styche

Ponturi Bulgaria vs Gibraltar

Este un bun prilej pentru noul selectioner de a isi incepe mandatul cu o victorie, chiar daca ar veni intr-o partida contra unei nationale destul de modeste. In tur am anticipat oarecum remiza, bulgarilor, insa astazi cred ca se vor impune si vor seria negativa de rezultate inregistrate in ultima vreme.

Ponturi Bulgaria vs Gibraltar – 1 si Peste 2.5 goluri –> Cota 1.45

More in Nations League