Connect with us

Nations League

Ponturi fotbal Polonia vs Olanda – Liga Natiunilor

Ponturi fotbal Polonia vs Olanda – Liga Natiunilor

Ponturi fotbal Polonia vs Olanda – Liga Natiunilor

Miercuri, de la ora 21:45, pe Slaski, selectionata Poloniei va evolua in compania Olandei, in etapa cu numarul 6 din Liga Natiunilor.

Polonia

Polonzii au jucat un fotbal in ultimele meciuri, dar sunt momente cand pur si simplu nu pot tine pasul cu adversarii intalniri. Asa s-a intamplat la finalul saptamanii trecute, atunci cand nu a putut stopa avalansa de atacuri italiene si drept urmare, au pierdut cu 0-2. A fost esecul care a intrerupt seria de cinci partide consecutive fara esec.

Exista si o pate buna din lucrurile acestea, Polonia ocupa locul 3 in Grupa 1 din Liga A, cu 7 puncte, dar matematic are sanse la prima pozitie. Sunt doua lungimi care stau intre ea si formatia de pe prima pozitie, dar sta la mana rezultatelor. Singurul lucru cert este ca nu mai poate termina pe ultimul loc, deoarece sunt patru lungimi intre ea si lanterna rosie.

Jacek Goraliski este suspendat, Damian Kadzior si Jakub Kaminski sunt accidentati.

  • Echipa probabia: Szczesny – Kedziora, Glik, Bednarek, Reca – Szymanski, Klich, Krychowiak – Zielinski – Lewandowski

Olanda

A pierdut un singur meci in aceasta faza a grupelor, dar a suficient cat sa cada pe locul al doilea. Olanda are opt puncte, la o lungime in spatele liderului la zi si la un punct avans de adversara de miercuri seara. Este cu moralul ridicat, in runda anterioara a reusit sa dispuna cu 3-1 de Boshia, dupa un joc avut acasa.

Olanda este o echipa care stie bine sa puna problema atunci cand urmeaza sa joace un meci decisiv, cu atat mai mult in deplasare. Are deja doua meciuri in aceasta postura, in Grupa 1 din Liga A si ambele s-au terminat la egalitate. De remarcat ca le-a tinut departe pe adversarele ei de poarta proprie, in patru din cele cinci jocuri s-au inscris foarte putine goluri. 1.6 este media de goluri marcate in meciurile Olandei din aceste calificari.

Nathan Aken, Justin Biljow, Jasper Cilessen, Tonny ilhena si Teuri Koopmeiners sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Krul – Dumfries – Veltman, Vrij, Aanholt – Wijnaldum, Jong, Beek – Berghuis, Depay, Promes

Olanda pune spectacolul in planul secund si lucrul acesta ar puea conta pentru ca isi doreste sa pastreze seria de invincibilitate. Pe de alta parte nu au ce pierde, avand in vedere ca locul 1 este singurul care merge in play-off si ele depind de jocul Bosnia vs Italia. Drept urmare,  voi miza pe un meci echilibrat, la fel cum s-a intamplat si in tur, cand olandezii s-au impus cu 1-0.

Ponturi fotbal Polonia vs Olanda: sub 2.5 goluri, cota 1.95 la Unibet

CITESTE SI

More in Nations League