Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Nations League

Ponturi Lituania vs Insulele Feroe – Nations League

Ponturi Lituania vs Insulele Feroe

Ponturi Lituania vs Insulele Feroe – Nations League

Joi, 22 septembrie 2022, cu incepere de la ora 21:45, pe „LFF stadionas” din Vilinius, Lituania primeste vizita celor din Insulele Feroe in runda cu numarul 5 din Nations League.

In ciuda faptului ca sunt fara punct in primele 4 jocuri, casele de pariuri online o vad pe formatia gazda favorita la castigarea partidei si le acorda 2.18 la un eventual succes. Primim o cota interesanta la goluri, 1.53 pentru a vedea tabela schimbata de doua ori.

Prezentare cote Betano – Lituania vs Insulele Feroe

Ponturi Lituania vs Insulele Feroe

Lituania

Evolutia dezamagitoare a nationalei din ultima vreme si mai ales din aceasta campanie de Liga Natiunilor a dus la demitarea lui Valdas Ivanauskas. In locul sau a fost adus germanul Reinhold Breu care are o misiune de a evita ultima pozitie in grupa. Un obiectiv indraznet care ar avea ceva sanse de realizare doar daca vor invinge astazi.

Nu au izbutit sa acumuleze nici macar un punct in grupa 1 din Liga C, iar golaverajul lor arata extrem de rau, -11, avand un singur gol marcat si nu mai putin de 12 primite. In ultimul meci s-au deplasat la Izmir, pentru intalnirea cu Turcia. Au pierdut doar cu 2-0, insa scorul putea avea proportii mult mai mari tinand cont de raportul ocaziilor, 37 la 7 in favoarea turcilor.

Ultimul lor rezultat pozitiv intr-un meci oficial dateaza de pe 9 octombrie 2021. Atunci izbuteau sa castige, 2-1, pe teren propriu, in fata reprezentativei Bulgariei.

Echipa probabila: Bartkus; Mikoliunas, Girdvainis, L. Klimavicius, Barauskas; Slivka, Megelaitis; Kazlauskas, Cernych, Novikovas; Klimavicius

Insulele Feroe

Micuta nationala nu a avut o fata deloc rea in cele 4 jocuri consumate pana acum. Jucatori pregatiti de Hakan Ericson a legat doua rezultate pozitve la rand. O victorie contra adversarei de astazi, 2-1 la Torshavn, si o remiza pe terenul Luxemburgului, scor 2-2.

Sunt pe locul 3, gratie celor doua rezultate pozitive, iar rezultatul este unul negativ, -4, cu 4 goluri marcate si 8 primite. Obiectivul lor principal este clar evitarea locului 4, iar pentru realizarea acestuia, o remiza astazi le este de ajuns sa il indeplineasca.

Jucatorul celor de la Klaksvik, Joannes Bjartalid a reusit sa inscrie de doua ori in cele doua aparitii din actuala editie de Nations League.

Echipa probabila: Nielsen; Sorensen, Baldvinsson, Nattestad, Davidsen; Bjartalid, Vatnhamar, Andreasen, M. Olsen; K. Olsen, Johannesen

Ponturi Lituania vs Insulele Feroe

Presiunea este pe Lituania care isi doreste sa rupa aceasta serie negativa de rezultate. Oaspeti au avut un parcurs bun pana acum si cu siguranta pot emite pretentii la un rezultat pozitiv astazi. Tinand cont ca sunt doua nationale care nu impresioneaza din punct de vedere defensiv, un meci cu cel putin doua goluri pe tabela de marcaj este foarte plauzibil.

Ponturi Lituania vs Insulele Feroe – Peste 1.5 goluri –> Cota 1.53

CITESTE SI

More in Nations League