Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Nations League

Ponturi pariuri Andorra vs Liechtenstein – Nations League

Ponturi pariuri Andorra vs Liechtenstein

Meciul de fotbal Andorra vs Liechtenstein se dispută vineri, 10 iunie, de la ora 21:45, în orașul Andorra la Vella. Suntem în Grupa 1 din Liga D, ultima serie valorică din Liga Națiunilor. După două runde, Letonia este șefa grupei, cu 6 puncte, urmată de Moldova, 4 puncte. Andorra, un punct, și Liechtenstein, niciun punct, sunt ultimele în clasament.

La casele de pariuri, poziția Andorra este superioară celor din Liechtenstein. Situație ciudată la linile de golaveraj, care indică faptul că în niciun meci jucat până acum n-au marcat ambele formații: 4-0, 2-0, și de două ori 0-3.

Andorra

Deși Moldova a evoluat în 10 oameni din minutul 44, Andorra n-a fost în stare s-o învingă, în runda trecută. Meciul s-a terminat 0-0. Echipa din Andorra joacă degeaba. Doar prima poziție se premiază în grupă și trimite în Liga C. Pentru restul vor fi simple meciuri de clasament.

Înaintea remizei cu basarabenii, andorrezii au cedat în fața Letoniei fără să sufle o vorbă, 0-3.

Ponturi pariuri Andorra vs Liechtenstein. La 39 de ani, Marc Pujol a ajuns la 101 meciuri pentru Andorra, fiind premiat pentru intrarea în „Club 100”, unde conduce Ildefons Lima, cu 133 de prezențe

Bătălia pentru evitarea ultimei poziții se va da între Andorra și Liechtenstein. Un fel de tusea contra junghi. Andorra s-a înființat în 1994, iar doi ani mai apoi s-a afiliat la UEFA și FIFA.

În calificările pentru Cupa Mondială din Qatar 2022, Andorra a terminat pe penultimul loc, cu 6 puncte adunate din două victorii cu San Marino, ultima clasată, cu niciun punct și doar un gol înscris.

Liechtenstein

Micuța națională a cedat ambele jocuri din actuala ediție a Ligii Națiunilor: 0-1 cu Letonia și 0-2 cu Moldova. Liechtenstein le-a ținut bine piept letonilor, la Riga, golul victorie picând cu 17 minute înainte de final.

Liechtenstei a făcut parte din grupa de Mondiale a României. A terminat ultima, cu un singur punct. A remizat uluitor în Armenia, scor 1-1. A înscris doar dne două ori și a scos mingea din plasă de 34 de ori. Contra României a pierdut de două cu același scor, 0-2.

Ponturi pariuri Andorra vs Liechtenstein. Dârzenia, singura mare calitate a oaspeților

În meciurile de pregătire susținute în luna martie, Liechtenstein a pierdut cu Insulele Feroe (0-1) și cu Capul Verde (0-6).

Când dă de Andorra, Liechtenstein parcă prinde viață. În cele două dueluri anterioare, Andorra s-a impus cu 1-0 în 2018, iar Liechtenstein a avut câștig de cauză în 2012, tot 1-0. În ambele meciuri, Liechtenstein a fost gazdă, fiind vorba despre două jocuri amicale.

Ponturi pariuri Andorra vs Liechtenstein -> cota 1.5 la Unibet pentru sub 2,5 goluri în meci.

More in Nations League