Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Nations League

Ponturi pariuri Andorra vs Moldova – Nations League

Ponturi pariuri Andorra vs Moldova

Meciul de fotbal Andorra vs Moldova se are loc luni, 6 iunie, de la ora 21:45, pe stadionul „Național” din Andorra la Vella. În Grupa 1 din Liga D, Letonia și Moldova sunt primele în clasament, cu câte 3 puncte fiecare, urmate de Liechtenstein și de Andorra.

La casele de pariuri, Republica Moldova este indicată cu prima șansă la victorie. Asta deși Andorra este cu 27 de locuri mai sus în clasamentul FIFA decât adversara de luni. În plus și-a adjudecat ultima partidă directă, derulată în urmă cu 3 ani. Se întrevede un meci strâns, în care echipele vor păși rar prin careul advers.

Andorra

Andorra (locul 153 FIFA) este în căutarea primei victorii în UEFA Nations League. Vine după o înfrângerea cu 3-0 în fața Letoniei. În 6 jocuri cu Moldova, Andorra are o singură victorie, cu 1-0. A venit chiar la ultimul meci, din 2019, în calificările pentru Europene. Moldova a rămas în 10 oameni, la 10 minute după pauză.

Tricoul echipei naționale a Andorrei seamănă izbitor cu cel de „acasă” al României, din perioada 2017 – 2021.

O fotografie cu unul dintre noile tricouri ale naționalei din Andorra a „scăpat” pe internet. Culoarea predominantă a acestuia este galben, pe partea stângă existând două dungi verticale, în culorile albastru și roșu.

Tricoul, produs de firma Macron, seamănă foarte tare cu cel de „acasă” al naționalei României purtat între 2017 și 2021, produs de Joma. Principala diferență este reprezentată de faptul că, în cazul tricoului Andorrei, logo-ul este pus deasupra dungilor, în timp ce, pe tricoul României, dungile erau întrerupte de logo. De asemenea, gulerul tricoului micuței țări din sud-vestul Europei este albastru și vine în prelungirea dungii de pe verticala tricoului.

Moldova

Revenită în Liga D, după ce nu a reușit să câștige niciu meci în grupa din Liga C (un efal și 5 eșecuri), Moldova (locul 180 FIFA) se bucură de succesul cu Liechtenstein. Echipa lui Serghei Cleşcenco a răspuns bine la comenzi.

Victoria din Liechtenstein a fost și primul succes internațional în deplasare în care Molodva a marcat peste 2 goluri începând din martie 2017. Nicolaescu și Bolohan i-au făcut fericiți pe oamenii din Basarabia.

Ponturi pariuri Andorra vs Moldova. Basarabenii, victorioși la Vaduz

Moldova a retrogradat din Liga D, la finalul lunii martie, eliminată la penalty-uri de Kazahstan. Reprezentativa din țara vecină a câștigat meciul retur cu 1-0, grație unui euro-gol marcat de Igor Armaș, fundașul lui FC Voluntari, ceea ce a dus, din cauza înfrângerii, 1-2, din tur, confruntarea la loviturile de departajare, unde Kazahstanul s-a impus.

Ponturi pariuri Andorra vs Moldova -> cota 1.92 la Unibet pentru sub 8.5 la total cornere.

CITESTE SI

More in Nations League