Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Armenia vs Irlanda – Nations League

Ponturi pariuri Armenia vs Irlanda

Meciul de fotbal Armenia vs Irlanda se dispută sâmbătă, 4 iunie, de la ora 16:00. Face parte din Grupa 1 a Diviziei B aparținând UEFA Nations League.

Din grupă mai fac parte Scoția și Ucraina, care s-au înfruntat recent în semifinalele play-off-ului pentru Mondiale. România este implicată în jocul de la Erevan, care va fi condus de arbitrul Radu Petrescu.

La casele de pariuri, Armenia are șansa a doua, deși traseul din ultimii ani a uluit lumea fotbalului. Însă ultimele rezultate ridică mari semne de întrebare

Armenia

Naționala de la Erevan nu s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar, dar a fost una dintre poveștile de succes ale UEFA Nations League, promovând din Divizia D în Divizia B, în ultimele două campanii. Echipa este clasată pe locul 92 în ierarhia FIFA.

Armenia se mândrește cu un record impresionant acasă și în competiție. A pierdut doar o singură dată pe teren propriu (4 victorii și o remiză).

Cu toate acestea, cu 4 înfrângeri în cele 5 apariții anterioare, inclusiv o lovitura primită de la Norvegia, 0-9 (29 martie, meci amical), arată că există crăpături în armură. Iar adversari precum Irlanda ar putea căuta să exploateze o apărare armeană care a încasat un scor general uluitor: 1-19.

Ponturi pariuri Armenia vs Irlanda. Spaniolul Caparros, fără soluții la ultimele jocuri ale Armeniei

Armenia așteaptă totul de la Henrikh Mkhitaryan, câștigător de Conference League cu AS Roma, dar și de la priceperea selecționerului spaniol Joaquin Caparros.

Irlanda

Irlanda sosește la Erevan pentru a continua serie de 8 meciuri în care n-a pierdut, dar a ratat și un loc la Cupa Mondială și, în mod surprinzător. Britanicii nu au câștigat niciodată un meci în Liga Națunilor. Au 5 remize și 5 eșecuri.

Cu toate acestea, perspectiva este dătătoare de speranță, un sentiment susținut de jucătorul irlandez Enda Stevens. El a spus recent presei că „totul este pozitiv”, atunci când a fost întrebat despre impactul antrenorului Stephen Kenny asupra echipei.

„Boys in Green” au pierdut doar o singură dată în cele 12 ieșiri anterioare și, poate mai impresionant, au dat dovadă de o rezistență aspră. Au blocat Belgia, locul 2 din clasamentul FIFA, scor 2-2. A fost un meci de verificare, disputat pe 29 martie. 3 zile mai apoi, irlandezii au învins Lituania cu 1-0.

Având în vedere acea forma și faptul că irlandezii au câștigat, de asemenea, ambele întâlniri anterioare (2-1 în 2011 și 1-0 în 2010, ambele în preliminarii pentru Europene), pariul normal ar fi să se meargă pe încă un succes al oaspeților.

Între timp, atacantul irlandez Callum Robinson a fost într-o formă bună, cu 4 goluri din ultimele 5 meciuri.

Ponturi pariuri Armenia vs Irlanda -> cota 2.06 la Unibet pentru ambele echipe marchează.

CITESTE SI

More in Nations League