Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

Unibet FAN ZONE

FAN ZONE MONDIAL

Freebets, Bonusuri la Pariuri si la Cazino!

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Nations League

Ponturi pariuri Azerbaijan vs Belarus – Nations League

Ponturi pariuri Azerbaijan vs Belarus

Ponturi pariuri Azerbaijan vs Belarus – Nations League

Azerbaijan vs Belarus este una din cele mai modeste partide ale zilei, in Nations League. Duelul este programat Luni 13.06.2022, incepand cu ora 19:00.

Cele doua nationale se afla in subsolul clasamentului Grupei cu numarul 3 din Liga C a Natiunilor. Betano ii considera usor favoriti pe azeri.

Cote Betano Azerbaijan vs Belarus

Azerbaijan

Azerbaijan este lanterna rosie a acestei grupe, din care mai fac parte Belarus, Slovacia si Kazakhstan. Gazdele nu au reusit inca sa marcheze in Nations League, iar evolutiile sunt mult sub asteptarile suporterilor. Totusi, casele de pariuri anticipeaza un duel dominat de azeri la Baku si tocmai de aceea le ofera prima sansa.

In prima etapa, Azerbaijan a pierdut fara drept de apel in Kazakhstan, cu scorul de 2-0. Singurul punct obtinut a venit 3 zile mai tarziu, in Belarus. Atunci cele doua nationale au remizat alb, la capatul unui joc modest.

Runda precedenta, Azerbaijan a primit vizita Slovaciei. Nationala a pierdut cu scorul de 0-1, insa nu rezultatul a deranjat, ci statisticile. Azerii au avut o posesie de doar 39% si au expediat un singur sut pe spatiul portii slovacilor.

  • Echipa probabila: Magomedaliyev – Haghverdi, Mustafazada, Huseynov – Salahi, SIlvestre, Richard, Makhmudov, Medvedev – Sheydayev, Dadashov

Belarus

Belarus este o nationala privita cu ochi rai de catre UEFA, dupa implicarea tarii in conflictul politic din Ucraina. Spre deosebire de Rusia insa, bielorusii au primit acceptul de a evolua in Nations League, in anumite conditii.

Acestia nu pot evolua in tara natala si nu au voie sa beneficieze de sprijinul publicului. In prima etapa, Belarus a pierdut in Serbia cu scorul de 0-1, contra Slovaciei. A urmat un alt duel considerat acasa, insa disputat din nou la Novi Sad.

De aceasta data, oaspetii de astazi au remizat cu Azerbaijan, scor 0-0. Tot un punct au obtinut baietii lui Kondratiev, contra celor din Kazakhstan. Aymbetov reusea sa deschida scorul in minutul 13 pentru kazakhi, iar Malkevich egala cu doua minute inainte de final.

  • Echipa probabila: Pavlyuchenko – Yudenkov, Volkov, Khadarkevich – Pechenin, Bykov, Yablonski, Begunov – Ebong, Bakhar, Sedko

Azerbaijan si Belarus sunt doua dintre cele mai limitate nationale pe plan ofensiv, din aceasta editie de Nations League.

Gazdele nu au reusit inca sa marcheze in 3 etape, in timp ce oaspetii se pot „lauda” cu o singura reusita. Tocmai de aceea, este evident faptul ca vom miza pe un „under” la goluri.

Ponturi pariuri Azerbaijan vs Belarus

sub 2.5 goluri, cota 1.51 la Betano

More in Nations League