Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Belarus vs Azerbaijan – Nations League

Ponturi pariuri Belarus vs Azerbaijan

Ponturi pariuri Belarus vs Azerbaijan – Nations League

Luni, 6 iunie 2022, incepand cu ora 21:45, pe Stadion Karadjordje, Belarus primeste vizita celor din Azerbaijan in runda cu numarul 2 din Liga C – Nations League.

Operatorul online Betano prevede un duel foarte echilibrat la Novi Sad, acolo unde pentru a vedea un rezultat de egalitate, primim o cota de 3.15. Un meci cu cel putin doua reusite pe tabela de marcaj ne asigura o cota foarte buna la ora actuala, de 1.53.

Prezentare cote Betano – Belarus vs Azerbaijan

Ponturi pariuri Belarus vs Azerbaijan

Belarus

Nationala antrenata de Georgi Kondratiev a avut o prestatie destul de slaba in primul meci disputat in aceasta editie de Liga Natiunilor, pierzand, la limita, scor 0-1 in fata Slovaciei. A fost primul esec, dupa o serie de succese la rand in care nu a primit gol. Este foarte adevarat si ca toate cele 3 victorii au venit in fata unor adversari foarte modesti si toate au fost obtinute in meciuri amicale.

Ultimul rezultat pozitiv obtinut intr-o partida oficiala dateaza din 27 martie 2021. Atunci izbuteau un succes cu 4-2 contra Estoniei. De la acel duel ” The White Wings” au pierdut urmatoarele 8 jocuri oficiale in care au marcat doar de 3 ori.

Echipa probabila: Pavlyuchenko; Yudenkov, Khadarkevich, Politevich; Begunov, Bocherov, Bykov, Shevchenko; Ebong, Solovey, Klimovich

Azerbaijan

Nici ei nu au avut un debut prea fericit in aceasta grupa, dupa ce au pierdut la Astana, scor 2-0 cu Kazakhstan. Contrar scorului de pe tabela de marcaj, nationala antrenata de Gianni de Biasi, a avut o evolutie solida, insa lipsa preciziei la finalizare a facut ca sa le aduca infrangerea cu numarul din 8 in ultimele 10 partide.

Nu au mai castigat intr-un meci oficial de aproape 2 ani. De pe 8 septembrie 2021, mai exact, tot in Nations League, un 0-1 pe terenul Ciprului. Singurul succes obtinut in precedentele 21 de partide, a fost intr-un amical jucat in compania adversarei de astazi.

Echipa probabila: Mahammadaliyev; Mustafazada, Haghverdi, Huseynov; Medvedev, Nazarov, Qarayev, Mahmudov, Salahly; Emreli, Sheydayev

Ponturi pariuri Belarus vs Azerbaijan

Se intalnesc doua formatii ce au avut rezultate modeste in ultima vreme. Ii vad usor favoriti pe oaspeti, asta daca luam in calcul aspectul jocului prestat de ambele nationale in debutul competitiei. Cred ca un rezultat de egalitate la pauza sau final, are sanse foarte mari de reusita, cele doua suferind destul de mult din punct de vedere ofensiv.

Ponturi pariuri Belarus vs Azerbaijan – Pauza sau Final X –> Cota 1.57

CITESTE SI

More in Nations League