Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Belarus vs Slovacia – Nations League

Ponturi pariuri Belarus vs Slovacia

Meciul de fotbal Belarus vs Slovacia deschide vineri, 3 iunie, de la ora 21:45, seria de meciuri din Grupa 3 a Diviziei C aparținând Nations League.

În afara lor, Kazahstan și Azerbaidjan sunt celelalte două formații care luptă să prindă prima poziție, care trimite în Divizia B. Totodată, planul lor este să evite poziția a 4-a, obligată să susțină play-out.

La casele de pariuri, Slovacia este mai bine văzută de bookmakeri decât Belarus. Are un trecut cu rezultate mai importante. Este formația de bătut în Grupa 3.

Belarus

Izolată politic, după ce a urmat calea Rusiei și îl sprijină necondiționat pe Vladimir Putin în războiul din Ucraina, Belarus a avut mare noroc că n-a primit soarta Rusiei, exclusă din toate competițiile sportive.

Naționala bielorușilor este nevoită să-și dispute meciurile socotite acasă pe terenuri neutre. Jocul cu Slovacia are loc în Serbia, la Novi Sad, cu porțile închise.

În circumstanțe obișnuite, Belarus ar fi așteptat cu nerăbdare primul meci de acasă din campania pentru UEFA Nations League. Războiul aflat de 100 de zile în desfășurare în Ucraina a forțat schimbarea locului de desfășurare. Acest meci din Liga C având loc în Serbia, o altă țară care nu a condamnat invazia Rusiei. Această schimbare a diminuat șansele de victorie ale Belarusului, selecționată care a câștigat 4 din ultimele 6 meciuri anterioare în competiție, acasă.

Slovacia

Pe locul 45 în clasamentul FIFA, adversara Slovacia intră în această confruntare cu 48 de locuri mai sus decât omologii lor din Belarus (93). Detaliul explică, în bună măsură, de ce echipa lui Štefan Tarkovič este mare favorită. Echipa a retrogradat din Divizia B, iar acum speră să revină prin victorii.

Un gol în cele 5 meciuri din Liga Națiunilor ale Slovaciei în deplasare vulnerabilizează echipa. Nivelul este însă unul mai scăzut, iar șansele de a marca sunt crescute.

Dacă gazdele îl propune pe Andrei Solovei, Slovacia merge pe talentul lui Ondrej Duda, care a marcat patru goluri în ultimele două victorii ale Slovaciei.

Statistică nu este de partea unui meci cu goluri de ambele părți. Doar una dintre ultimele 7 partide internaționale ale Belarusului s-a terminat cu ambele echipe marcând cel puțin un gol.

Ponturi pariuri Belarus vs Slovacia -> cota 1.65 la Betano pentru victorie Slovacia.

CITESTE SI

More in Nations League