Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Estonia vs San Marino – Nations League

Ponturi pariuri Estonia vs San Marino

Meciul de fotbal Estonia vs San Marino are loc la Tallinn, joi, 2 iunie, de la ora 19:00. Este prima etapă în UEFA Nations League. Din Grupa 2 a Diviziei D mai face parte naționala statului Malta.

La casele de pariuri, victoria Estoniei nu este contestată. Iar ultimele rezultate indică superioritatea gazdelor.

În meciurile directe, San Marino n-a reușit încă să marcheze în poarta Estoniei. Sunt 3 meciuri disputate în ultimii 20 de ani: 0-2 în 2015, 0-0 în 2014 și 0-1 în 2002.

San Marino este cea mai slabă din lume, locul 211 în clasamentul FIFA.

Estonia

Balticii au alte griji decât fotbalul. Războiul din Ucraina, cu amenințarea lui Vladimir Putin că va reface URSS-ul, îi ține în alertă pe estonieni, iar fotbalul este trecut în plan secund.

În calificările pentru Mondiale, Estonia n-a stat cu mâinile-n sân. A adunat 4 puncte, cu unul mai mult decât Belarus, ultima clasată. În Grupa E, Belgia n-a avut rivală, fiind urmată de Țara Galilor și de Republica Cehă. Estonia și-a făcut punctele dintr-o remiză cu galezii și un succes acasă cu Belarus.

Ponturi pariuri Estonia vs San Marino. Meci din campionatul balticilor

În 2021, Estonia a avut o serie norocoasă de 3 victorii la rând. A avut adversari din zonă: 1-0 cu Lituania și 2-1 cu Letonia, ambele în Cupa Baltică, lângă un 1-0 cu Finlanda, într-un meci amical.

Elvețianul Haberli a fost confirmat pe banca tehnică, iar în testele din luna martie s-a observat un ușor progres, un 0-0 și un 0-2 și Cipru.

San Marino

O națională mică, niciodată calificată la vreun turneu final, cu statut de ciucă a bătăilor în grupele de calificare la Europene sau la Mondiale. De obiecei, pe „cârca” celor din San Marino, adversarele mai răsărite își refac golaverajul.

Din când în când, marinezii scot capul și încurcă planurile formațiilor cu pretenții. Echipa are rigoare defensivă, dar este limitată în atac, în stilul unor selecționate liliputane, precum Liechtenstein sau Andorra.

Ultimul rezultat pozitiv datează din 2020, 0-0 cu Gibraltar, în Liga Națiunilor. Au urmat 15 înfrângeri la rând, serie în care s-a strecurat un 0-10 cu Anglia, în ultima partidă din Grupa I a calificărilor pentru turneul final din Qatar.

San Marino a terminat ultima, golaveraj 1-46. Golul istoric l-a marcat în poarta Poloniei, la un eșec usturător 1-7. A pierdut toate jocurile, nereușind să „miște” nici măcar în dublele cu rivali accesibili: Albania, Ungaria și Andorra.

În martie 2022, San Marino a pierdut cu Capul Verde, 0-2, și cu Lituania, 1-2. După calificările pentru CM, federația a făcut schimbare pe banca tehnică. A renunțat la italianul Varrella și l-a instalat pe localnicul Constantini.

Ponturi pariuri Estonia vs San Marino -> cota 3.55 la 888sport pentru pariul ambele echipe vor înscrie.

CITESTE SI

More in Nations League