Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Nations League

Ponturi pariuri Irlanda vs Bulgaria – Nations League

Ponturi pariuri Irlanda vs Bulgaria

Ponturi pariuri Irlanda vs Bulgaria – Nations League

Irlanda vs Bulgaria este un duel de Nations League ce va avea loc Miercuri 18 Noiembrie 2020, cu incepere de la ora 21:45. Infruntarea conteaza entru ultimul loc in aceasta grupa. Casa de pariuri Betfair o considera mare favorita pe Irlanda, care are o cota de 1.65 pentru a se impune.

Irlanda

Irlanda se afla pe locul 3 in clasament, cu doua puncte acumulate. Gazdele au un punct deasupra bulgarilor si astazi au nevoie de o remiza. In prima runda, irlandezii terminau la egalitate la Sofia, cu scorul de 1-1. De atunci, echipa a mai scos un singur punct, dupa o remiza alba pe teren propriu, in fata Tarii Galilor. In rest, gazdele de astazi au pierdut fiecare meci. Nici la Campionatul European Irlanda nu a reusit sa se califica.

In semifinalele barajului, acestia au fost eliminati de catre Slovacia – la loviturile de departajare. Etapa trecuta de Nations League, Irlanda a cedat la limita in Tara Galilor, scor 1-0. J. Hendrick a fost eliminat in minutul 90+4 si va absenta astazi.

  • Echipa probabila: Randolph – Doherty, Duffy, Long, O`Shea – Molumby, Brady, Horgan – Collins, Idah, McClean

Bulgaria

Bulgaria s-a descurcat chair mai rau decat adversa sa. De la remiza prezentata in video-ul de mai sus, oaspetii de astazi nu au mai pus mana pe vreun punct. De asemenea, echipa a cedat categoric in barajul pentru EURO 2020, 1-3 in fata Ungariei. Etapa precedenta, vecinii Romaniei au fost invinsi acasa de catre Finlanda, cu scorul de 1-2. Iliev a marcat unicul gol al echipei din penalty, dupa ce Ivanov a ratat o lovitura de departajare cu 8 minute in urma.

In urma esecului cu Finlanda, bulgarii au ajuns la 5 infrangeri consecutive in partidele oficiale. Singurul rezultat pozitiv din toamna a fost un 3-0 cu Gibraltar, inregistrat intr-o partida amicala.

  • Echipa probabila: Lukov – Velkovski, Bozhikov, Dimitrov, Popov – Karabelyov, Malinov – Ivanov, Yankov, Delev – Kraev

Irlanda – fara gol marcat in 6 partide consecutive

Ofensiva gazdelor este una extrem de slaba. Irlanda nu a mai marcat din luna Septembrie, chiar de la meciul cu Bulgaria. Astazi acestia pot sparge din nou gheata, in fata unui adversar modest.

James Collins este unul din favoritii gazdelor, acesta avand o cota de 2.60 sa puncteze si de 5.00 sa deschida scorul!

Reusesc astazi gazdele sa marcheze?

Este un meci intre doua nationale modeste, ce au oferit doar dezamagiri suporterilor in ultimele 2 luni. Irlanda poate oferi un restart in acest duel, in care e obligata sa joace mai ofensiv. Gazdele intalnesc un adversar la fel de demoralizat, de care pot profita.

Ponturi pariuri Irlanda vs Bulgaria

Irlanda castiga @ cota de 1.65 la Betfair

CITESTE SI

More in Nations League