Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Nations League

Ponturi pariuri Islanda vs Israel – Nations League

Ponturi pariuri Islanda vs Israel

Meciul de fotbal de fotbal Islanda vs Israel are loc luni, 13 iunie, de la ora 21:45. Partida se dispută la Reykjavik, capitala Islandei.

La casele de pariuri, gazdele prezintă un avantaj ușor, dar balanța poate merge oricând, în orice direcție. Sunt două echipe de nivel apropiat.

UEFA a dat o mână de ajutor în Grupa 2 din Liga B. A scos Rusia din competiție, pedepsind-o pentru războiul pornit de Putin pe 24 februarie. Astfel, naționala de la Moscova urmează să alunece în Liga C. Singura miză rămasă este locul 1, care trimite în Liga A. Pentru el luptă Islanda, Israel și Albania.

Islanda

Nordicii au scăzut nivelul de performanță, după ce au fost senzația Europenelor din 2016, când au pierdut în fața Franța, în sferturile de finală. Au reușit să înscrie două goluri, dar au încasat 5. Au ieșit din arenă aplaudați.

În calificările pentru Mondiale, Islanda a terminat penultima, cu 9 puncte. Doar Liechtenstein a fost mai slabă, în Grupa J, a României. Selecționerul Vidarsson are misiunea să scoată echipa din mizerie. A fost păstrat, după dezastrul din calificări.

Lotul nordicilor nu este compus doar din anonimi. Islandezii și-au găsit loc în fotbalul italian. Helgason este la Lecce, iar Sigurdsson joacă pentru Venezia.

Israel

Nici Israel nu găsește drumul spre glorie. Campionatul intern are un nivel scăzut și oferă echipe firave în cupele europene. Prima reprezentativă este la nivelul României. Nu întâmplător, cele două selecționate au remizat pe 29 martie. Tricolorii au condus cu 2-0, dar Dabbur a egalat cu o dublă.

În Grupa F de Mondiale, Israel a terminat pe locul 3, după Danemarca și după Scoția. A depășit Austria, care a prins barajul, Insulele Feroe și Moldova.

Eran Zahavi, atacant cu 11 goluri în 25 de jocuri la PSV Eindhoven, a ținut echipa în spate. Are 34 de ani, așa că nu reprezintă viitorul.

Ponturi pariuri Islanda vs Israel. Zahavi, în recentele preliminarii

Noul star al naționalei joacă la Celtic Glasgow, campioana Scoției, și se numește Liel Abada, care a deschis scorul pe 2 iunie, la meciul-tur dintre Israle și Islanda.

Adus de la Maccabi Petah Tikva, atacantul de 20 de ani a avut 9 goluri în 30 de meciuri jucate în sezonul trecut pentru Celtic. A fost folosit până acum la naționala de tineret, iar promovarea lui la prima reprezentativă era iminentă.

Israel și Islanda au poftă de gol, când dau ochii una cu cealaltă. Cele două selecționate s-au înfruntat în tur, scor 2-2, dar și într-un meci amical din 2010. A fost 3-2 pentru Israel, care a găzduit confruntarea.

Ponturi pariuri Islanda vs Israel – cota 1.86 la Unibet pentru ambele echipe vor înscrie.

More in Nations League