Connect with us

Nations League

Ponturi pariuri Kosovo vs Grecia – Nations League

Ponturi pariuri Kosovo vs Grecia

Meciul de fotbal Kosovo vs Grecia se dispută duminică, 5 iunie, de la ora 21:45. Jocul de ține la Pristina. Este etapa a doua din faza grupelor. Partida se joacă la 3 zile după debutul în actualele preliminarii din UEFA Nations League.

Se înfruntă primele două clasate în Grupa 2 din Divizia C. Ambele au câte 3 puncte. Miza este dată de primul loc, care asigură promovarea în Divizia B, dar ambele trebuie să fie atente și la evitarea ultimei poziții, care trimite în play-out.

La casele de pariuri, Grecia, o fostă campioană a Europei, are prima șansă, însă Kosovo impune respect. Iar surprizele sunt la ordinea zilei în competiție. Multe formații sunt deja în vacanță și tratează Liga Națiunilor cu lejeritate. E suficient să privim câteva rezultate înregistrate vineri: Franța – Danemarca 1-2, Croația – Austria 0-3 și Belgia – Olanda 1-4.

Mizăm pe un meci deschis la Pristina. Oboseala se va resimți, iar echipele vor fi mai „lungi” decât în prima etapă, astfel că vor apărea spații în cele două defensive.

Kosovo

Cele două învingătoare din Grupa 2 a Diviziei C în runda de deschidere a acestei campanii din Nations League se confruntă în speranța că își vor continua începutul perfect și vor pune o stăpânire devreme într-o grupă dificilă.

Gazdele Kosovo, cu siguranță, nu pot fi subestimate, în ciuda dimensiunii națiunii, după ce a învins Cipru cu 2-0. A ajuns la 4 meciuri fără eșec, timp în care a marcat 9 goluri și a primit doar două goluri.

În mod curios, seria a început cu un egal, 1-1, împotriva Greciei, ducând rivalitatea la 3 remize (două remize de 1-1 în 2021 și un 0-0 în 2020) și un eșec (1-2 în 2020). Forma recentă oferă mai puține speranțe pentru Kosovo, victoria cu 5-0 asupra Burkina Faso, din martie, fiind singura victorie în ultimele 5 apariții pe stadionul „Fadil Vokrri”.

Grecia

În prezent clasată pe locul 55 în lume de către FIFA, Grecia și-a deschis campania cu o victorie cu 1-0 în fața Irlandei de Nord. Cu acest succes are 7 meciuri fără eșec în competiție. A decis Bakasetas, atacantul legitimat la Trabzonspor, campioana Turciei.

Ponturi pariuri Kosovo vs Grecia. Elenii, la plecarea spre Kosovo

Grecii arată bine cu uruguayanul Gustavo Poyet pe bancă. Elenilor le plac antrenorii străini, nu degeaba cea mai mare performanță au obținut-o cu un străin, germanul Otto Rehhagel.

Are cine să marcheze la Pristina. Căpitanul grecilor, Anastasios Bakasetas, ar putea marca și în meciul de duminică, dar și kosovarii îl au pe Vedat Muriqi.

Ponturi pariuri Kosovo vs Grecia -> cota 2.25 la Betano pentru peste 2.5 goluri în meci.

CITESTE SI

More in Nations League