Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Nations League

Ponturi pariuri Kosovo vs Irlanda de Nord – Nations League

Ponturi pariuri Kosovo vs Irlanda de Nord

Meciul de fotbal Kosovo vs Irlanda de Nord va avea loc joi, 9 iunie, de la ora 21:45, în Liga C, penultima valorică din competiție. Situația în Grupa 2 o vede pe Grecia în frunte, cu 6 puncte, urmată de Kosovo, 3 puncte. Câte un punct se află în dreptul Irlandei de Nord și a Ciprului.

În viziunea caselor de pariuri din România, meciul de la Pristina ar trebui să se încheie cu victoria gazdelor. Kosovarii sunt considerați singurii capabili să țină piept Greciei în lupta pentru prima poziție în grupă.

Kosovo

Fotbalul mic din Liga Națiunilor continuă cu duelul dintre kosovari și nord-irlandezi.  În 9 oameni, Kosovo, s-a prăbușit, duminică, împotriva Greciei, pierzând totuși la limită (0-1). A pus capăt unei serii pozitive de două remize și două victorii.

Victoriile au fost de prestigiu: 2-0 cu Cipru și 5-0 cu Burkina Faso (meci amical), iar egalurile nu sunt deloc de ignorat, ba chiar pot fi considerate istorice: 1-1 cu Grecia, în calificările pentru Cupa Mondială din Qatar, și 1-1 cu Elveția, într-un test contra unei formații care are biletele pentru Qatar.

Cu astfel de rezultate, Kosovo a băgat frica în orice adversar. Asta deși Kosovo se află în afara Top 100. Ocupă poziția cu numărul 107, însă vine tare din urmă. Vizita Irlandei de Nord îi oferă motive de îngrijorare. Chiar dacă traversează o perioadă neagră, britanicii sunt pe locul locul 54 în lume.

Irlanda de Nord

Echipa lui Ian Baraclough și-a mai pierdut din renumele de „Armata Verde și Albă”. Oaspeții speră să profite. Samir Ujkani va înlocui probabil în poartă pentru suspendat Arijanet Muric.

Kyle Lafferty caută primul său gol pentru Irlanda de din noiembrie 2016 încoace.

Irlanda de Nord a intrat în istorie când a blocat drumul Italiei spre Cupa Mondială. Meciul de la Belfast, din runda finală a grupelor, s-a terminat 0-0, iar campioana Europei a terminat la două puncte în spatele Elveției.

Ponturi pariuri Kosovo vs Irlanda de Nord. Britanicii trag tare la antrenamente

De atunci, Irlanda de Nord a mai bătut doar Luxemburg, scor 3-1. N-a putut face față Ungariei, într-un meci amical, și nici Greciei, 0-1, în actuala campania din Liga Națiunilor. Doar cu Cipru nu a pierdut, rezultând un 0-0 fără sare și fără piper.

Irlanda de Nord nu este deloc o trupă spectaculoasă. Echipa se strânge eficient în apărare contra echipelor mari, iar cu adversari de talia ei câștigă sau pierde la limită. Cu astfel de tactică reușește să nu se facă de râs.

Ponturi pariuri Kosovo vs Irlanda de Nord -> cota 3.4 la Betano că va înscrie Kyle Lafferty pentru oaspeți.

More in Nations League