Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Nations League

Ponturi pariuri Liechtenstein vs Moldova – Nations League

Ponturi pariuri Liechtenstein vs Moldova

Meciul de fotbal Liechtenstein vs Moldova se dispută vineri, 3 iunie, de la ora 21:45, în Grupa 1 din Divizia D, pe terenul arenei „Rheinpark” din Vaduz. Favorită să prindă primul loc și să acceadă astfel în Divizia superioară (C) este Letonia. Din grupa de 4 echipe mai face parte Andorra.

La casele de pariuri, Liechtenstein sunt văzute precum tusea cu junghiul. Este un nedorit concurs între ele. Liga Națiunilor obligă echipele de același calibru să se înfrunte între ele, reducându-se astfel decalajul valoric.

Liechtenstein

Participând în Divizia D a UEFA Nations League pentru a treia oară consecutiv, micuțul principat al Liechtensteinului are șanse de promovare și mai reduse față de stagiunea ​​2020/21. Liechtenstein așteaptă o victorie din octombrie 2020. Miracole în sine sunt golurile reușite.

Locul al doilea într-o grupă D2 cu 3 echipe a fost un pas în direcția bună, în campania trecută. Dar lipsa golurilor acasă (o remiză și o înfrângere) alimentează îndoielile. Golaveraj groaznic, 0-26, în ultimele 6 meciuri!

Echipele mici marchează puțin, iar când dau peste adversari de același calibru, remiza pare cel mai la îndemână semn. În preliminariile pentru Euro 2016, Liechtenstei și Moldova au remizat, 1-1, la Vaduz, iar în Moldova, oaspeții au produs surpriza și au câștigat cu 1-0.

Moldova

Cu războiul la graniță, Moldova nu are liniște. După ce a înregistrat un record național negativ de 10 înfrângeri consecutive, naționala de la Chișinău a pierdut la penalty-uri împotriva Kazahstanului, în play-out-ul pentru menținere. Eșecul i-a adus pe basarabeni înapoi în Divizia D.

Oaspeții par să aibă puține speranțe la Vaduz, după ce au marcat doar două goluri în cele 7 meciuri din Nations League disputate până acum în deplasare.

Nicolas Hasler are două goluri în competiție, ajutând Liechtenstein să câștige 4 puncte. În tabăra oaspeților, cel mai marcator este Ion Nicolaescu. Are 5 goluri în carieră pentru Moldova.

Basarabenii n-au reușit să țină ritmul cu performanțele celor de la Sheriff Tiraspol. Echipa a aterizat miraculos în grupele Ligii Campionilor cu ajutorul unor fotbaliști străini. Pepiniera basarabenilor nu este prea ofertantă.

În 11 dintre ultimele 13 meciuri din Liga Națiunilor pe care Moldova le-a susținut au fost sub 2,5 goluri.

Ponturi pariuri Liechtenstein vs Moldova -> cota 1.57 la Unibet pentru pariul sub 2.5 goluri în meci.

CITESTE SI

More in Nations League