Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Nations League

Ponturi pariuri Lituania vs Turcia – Nations League

Ponturi pariuri Lituania vs Turcia

Meciul de fotbal Lituania vs Turcia se dispută marți, 7 iunie, de la ora 21:45, la Vilnius, în Grupa 1 din Liga C a UEFA Nations League. După 4-0 cu Insulele Feroe, în prima etapă, Turcia s-a instalat confortabil pe primul loc și, în mod normal, n-a trebui să rateze promovarea în divizia superioară. Asta înseamnă să-și câștige grupa.

Potrivit caselor de pariuri, Turcia, țară care recent și-a schimbat numele în Türkiye, n-ar trebui să tremure pentru victoria în Lituania, o formație tocmai învinsă pe teren propriu de Luxemburg. Singura dilemă este dimensiunea rezultatului, fiind de așteptat un „galop” ofensiv al oaspeților.

Lituania

Lituania a înregistrat o înfrângere frustrantă cu Luxemburg, scor 0-2. Echipa va trebui să-și îmbunătățească rapid randamentul, deoarece a pierdut 13 din cele 16 meciuri internaționale anterioare. Singurele victime au fost Bulgaria (3-1) și San Marino (2-1) plus o remiză cu Kuweit (1-1), într-un joc amical.

Lituania are de rezolvat problemele atât în ​​atac, cât și în apărare, dacă dorește să obțină prima victorie acasă în Liga Națiunilor. Având în vedere problemele pe care le are, acum s-ar putea să nu fie momentul ideal pentru a înfrunta Turcia (locul 43), o echipă clasată cu 95 de locuri mai sus decât ea în clasamentul FIFA!

Lituania este condusă de un antrenor de-al casei, Valdas Ivanauskas, 55 de ani, un globetrotter cu experiențe la echipe precum Kaunas, Carl Zeiss Jena sau Dila Gori. Cariera și-a început-o ca secund la națională, în sezonul 2003-2004, iar pe banca Lituaniei, ca antrenor principal, stă din 2021. În 2018, a pregătit naționala U18 a balticilor.

Turcia

După ce a ratat accesul la Cupa Mondială din Qatar, Turcia a început în forță campania din acest sezon în Liga Națiunilor. A învins sâmbătă cu 4-0 pe Insulele Feroe, locul 124 mondial. A fost prima dată când Turcia a marcat 4 goluri în competiție.

Trupa de la Istanbul arată în această grupă ca un pește mare într-un iaz mic. Cu siguranță, la Vilnius țintește o nouă victorie la scor. Naționala Semilunei merge tot pe mâna lui Stefan Kuntz, fost antrenor la echipa de tineret al Germaniei. Din această postură, Kuntz a fost un adversar al României.

Portarul Lituaniei, Ernestas Šetkus, tremură la gândul că-l va avea în față pe atacantul central Serdar Dursun. Turcul are la activ 4 goluri în ultimele 6 meciuri ale Turciei. Iar toate reușitele sale au picat în ultimele 15 minute.

Atacantul de la Fenerbahce a marcat și cu Feroe și s-a bucurat în „stilul Ronaldo”, mai ales că jocul a avut loc la Istanbul: „Sunt conectat cu publicul atât la Fenerbahçe, cât și la națională. Ronaldo are un mod special de a se bucura. Fanii se distrează cu el, le place. După ce am marcat un gol, m-am distrat și eu puțin cu suporterii”.

La federația turcă s-a schimabt conducerea. La ședința Consiliului de Administrație al Federației Turce de Fotbal din 4 aprilie 2022, președintele TFF, Nihat Özdemir, a demisionat din funcție. Astfel, vicepreședintele Federației Turce de Fotbal, Servet Yardımcı, va acționa în calitate de președinte.

Cele două selecționate se vor înfrunta în premieră, la meciul de marți.

Ponturi pariuri Lituania vs Turcia -> cota 2 la Unibet că Serdar Dursun va marca în poarta Lituaniei.

CITESTE SI

More in Nations League